30.05.2015
LJ
25° / 11°

Te fotografije s Facebooka so jim uničile življenje!

Angleški mediji so objavili zgodbo o skupini mladostnikov, ki je v devetih mesecih zakrivila številne vlome in tatvine luksuznih avtomobilov. Policaji pa z njimi niso imeli veliko dela, saj so svoje podvige pridno beležili in jih objavljali na Facebooku.

kraja - 2

Lahko bi rekli, da človeška neumnost ne pozna meja. Vsak pameten tat ve, da se s svojimi nepoštenimi dejanji ne gre hvaliti, če se želiš izogniti zaporu. Osem mladeničev iz Kensingtona v Londonu očitno za to modrost še nikoli ni slišalo, saj so slike svojih tatinskih podvigov redno objavljali na družabnem omrežju Facebook.

kraja - 3

Slikali so se z ukradenimi avtomobili in nakitom, najbolj priljubljene med njimi pa so bile slike z velikimi količinami denarja. Ni dolgo trajalo, ko jih je izsledila policija in tudi s pomočjo dokaznega materiala, ki so ga zbrali na Facebooku, ugotovila, da so krivi za vsaj devet tatvin luskuznih avtomobilov in kar za petnajst različnih vlomov. Tako so na telefonih našli SMS-sporočila, s katerimi so se usklajevali, videoposnetke njihovih voženj z ukradenimi avtomobili in slike, na katerih pozirajo z ukradenimi predmeti.

kraja - 1

Delovali so običajno tako, da so vlomili v hišo, poiskali ključe avtomobila, jih vzeli in se preprosto odpeljali. Med avtomobili so bili mercedes AMG, dva porscheja, audi, range rover in BMW ter še nekaj neznanih vozil.
 

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Iskanje

Anketa

Vozilo praviloma servisiram:

calculate
glossary
indexes
indexes