29.05.2015
LJ
24° / 7°

Domači 'pornič' jim je prinesel bogastvo in slavo!

Družina Kardashian je le v preteklem letu skupaj zaslužila 50 milijonov evrov, kar presega zaslužke Angeline Jolie, Sandre Bullock in Toma Cruisa skupaj.

kris jenner
Kris Jenner je odgovorna za družinski uspeh. (Foto: share.triangle.com)

Kardashianovi so se v svet slave povzpeli z resničnostnim šovom Keeping Up With the Kardashians, nato pa svojo prepoznavnosti iztržili tudi na ostalih področjih.

Glava družine, ki je zaslužna za velikanski družinski uspeh je 55-letna mama šestih Kris Jenner. Kris si želi, da bi njihov resničnostni šov ugledal tudi 26. sezono oddajanja. Le v lanskem letu je družina zaslužila več kot 50 milijonov evrov.

So pa za uspeh in bogastvo zaslužni prav vsi člani klana Kardashian. Hčerka Kim za svojo pojavo v klubu ali prireditvi računa tudi do 180 tisoč evrov, medtem ko sestri Khloe in Kourtney za najem računata manj. Okoli 18 tisoč evrov za vsako. K družinskem proračunu pa prispeva tudi Krisin mož, bivši olimpijec Bruce Jenner, ki mu za pojavo na prireditvi ponujajo okoli 8 tisoč evrov.

'Najdražja' Kim (30) pa tisoče evrov zasluži tudi preko twittanja, saj ji za vsako omembo produkta na njenem Twitterrju, ki ima več kot 6 milijonov privržencev, proizvajalci plačajo par tisoč evrov.

Kardashianove pa je v medijski svet pravzaprav izstrelil posnetek seksa, ki ga je lepotica Kim posnela s svojim bivšim fantom raperjem Ray J-jem. 'Pornič' sta mladca prodala video distributerju Vivid Entertainment. 3,7 milijona evrov so distributerji plačali za video, ki je postal tudi najbolje prodajan video desetletja.

V letu 2007 je mama Kardashian izvedela za posnetek seksa, ki ga je javnosti prodala hčerka. V tem času so že iskali televizijsko mrežo, ki bi njihov resničnostni šov predvajala po televiziji. Mama je sprva mislila, da so tako izgubili vse možnosti, da bi njihovo družino res vključili v resničnostni šov, kasneje pa se je izkazalo ravno obratno.

Kot pravi Jennerjeva je iz limon, ki jih je imela, naredila limonado.

Še isto leto so se Kardashiani pojavili v resničnostnem šovu predvajanem po Ameriki in po 5. sezoni so si nabrali že preko 3,5 milijona stalnih gledalcev.

Družina pa ne spi na lovorikah slave, temveč se iz dneva v dan podajajo v nove projekte, ki so po večini tudi izredno profitabilni in ugodno vplivajo na družinski proračun.

the kardashians
Kardashianova božična razglednica. (Foto: mommymominator.com)


 

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 3
PaNoRa 07.02.2013 13:38:04
Tole pa ni božična razglednica, ampak slika s poroke Khloe in Lamarja.
 
SERAPHIM 19.02.2011 18:16:16
Odom ful ne paše na sliko k ma 3 metre :D
pravis da je to najvecji problem te slike ? :))
 
River 19.02.2011 16:29:40
Odom ful ne paše na sliko k ma 3 metre :D
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Vozilo praviloma servisiram:

calculate
glossary
indexes
indexes