22.05.2015
LJ
13° / 9°

Je z njim iz ljubezni ali zaradi milijard?

Vprašanje, ki si ga zagotovo ob pogledu na žene in spremljevalke najbogatejših Zemljanov postavijo mnogi. A številne izmed njih se lahko poleg lepote pohvalijo še z marsičim drugim.

Lucy Southworth
Lucy Southworth je žena Larryja Pagea, milijarderja in solastnika Googla. Po izobrazbi je zdravnica, trenutno pa zaključuje svoj doktorat na Univerzi Stanford. (Foto: businessinsider.com)
Wendi Deng
Wendi Deng je žena medijskega mogotca Ruperta Murdocha. Je izredno sposobna menedžerka in ima pomembno vlogo pri vodenju nekaterih njegovih projektov. (Foto: businessinsider.com)
Queen Noor of Jordan
Nekdanja jordanska kraljica Noor je spremljevalka najbogatejšega Zemljana Carlosa Slima Heluja. Diplomirala je na univerzi Princeton, napisala dve knjigi in življenje posvetila osveščanju sveta o pomenu islama v arabskem svetu. (Foto: businessinsider.com)
Salma Hayek
Salma Hayek je poročena z modnim magnatom Francois-Henrijem Pinaultom. A denarja ji že prej ni manjkalo, saj ima izredno uspešno filmsko kariero. Bila je nominirana za oskarja, aktivna pa je tudi v številnih človekoljubnih organizacijah. (Foto: businessinsider.com)
Mackenzie Bezos
Mackenzie Bezos je žena Jeffa Bezosa, ustanovitelja Amazona. Ima diplomo iz Princetona in je izredno uspešna pisateljica. (Foto: businessinsider.com)
žene milijarderjev - 4
Flavia Sampaio je žena brazilskega mogotca Eikeja Batiste. Lepotica naj bi bila zelo dobra odvetnica. (Foto: businessinsider.com)
žene milijarderjev - 3
Daša Žukova je spremljevalka Romana Abramoviča, ki nikakor ne poseda brez dela. Je podjetnica, urednica modnega magazina in lastnica muzeja sodobne umetnosti v St. Peterburgu. (Foto: businessinsider.com)
Anne Wojcicki
Anne Wojcicki je žena soustanovitelja Googla Sergeya Brina. Ponaša se z diplomama iz Stanforda in Yalea in je lastnica podjetja, ki se ukvarja z genetskim testiranjem. (Foto: businessinsider.com)

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 6
 
layers 18.07.2012 00:44:33
sami bilderbergi
 
brezcasni 17.07.2012 22:10:45
vsekakor sposobne ženske,sicer pa tiste prodajalke vijolic-lovače lovijo miljonarja iz sveta nogometa in glasbe,za miljarderje pa niso interesantne ker to je pa resen svet in ne svet zabav in brezdelja.
Tanja321 17.07.2012 21:11:56
Kt da je važn. Če je ženski prioriteta denar, naj se pa poroči zarad denarja. Nič ni sveto (in to ni nič negativnega). Njeno življenje, njena odločitev.
saintjozef 17.07.2012 21:40:45
še res je.
arafat9 17.07.2012 21:57:52
res je,,,
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Kdo je po vašem mnenju boljši voznik?

calculate
glossary
indexes
indexes