25.05.2015
LJ
22° / 9°

Razkrila skrivnost videza milijonark!

Če ste na dopustu in iz plaže opazujete jahte, ki prevažajo kopico prebogatih ljudi in si želite, da bi bili na njihovem mestu, bo naslednji članek ravno za vas. Z malce iznajdljivosti ste lahko kot milijonar(ka). Brez jahte seveda.

Avtorica Vicky Oliver je o tem, kako izgledati in se obnašati kot milijonar(ka), napisala celo knjigo. V njej je kup nasvetov za tiste, ki sanjajo o življenjskem slogu bogatašev, a nimajo nobenega upanja, da bi kadarkoli to v resnici tudi postali.
Stvar seveda ni enostavna. Najprej se morate odločiti za svoj milijonarski stil. Bogataši, ki prihajajo iz Bližnjega vzhoda, namreč izgledajo drugače kot tisti iz Rusije, oboji pa precej drugače kot tisti iz zahodnega sveta. Stil prilagodite svojim naravnim predsipozicijam: teži, višini, barvi las in zagorelosti kože.

milijonarka
(Foto: businessinsider)

Ker seveda nimate dovolj denarja, da bi si privoščili oblačila milijonarjev, Vicky Oliver svetuje, da si kupite manj oblačil (kar 2/3 manj oblačil), a tista, ki jih boste kupili naj bodo visoko kvalitetna in priznanih blagovnih znamk.

Za dekleta je obvezno pravilo: Nosite visoke pete! Prvi razlog naj bi bil v tem, da bogate ženske redko nosijo čevlje brez pet, drugi pa, da visoki ljudje delujejo bolj avtoritativno in zaupanja vredno.

Sejem milijonarji-12
Da bi naredili vtis milijonarja ni vedno potrebno imeti veliko denarja.

Omislite si hobije pri katerih se boste lahko družili z bogatimi. Vicky predlaga smučanje ali deskanje, kajti tudi najbogatejši nimajo zasebnih smučišč in so se prisiljeni ob zimskih radostih družiti s preostalim svetom.

Nikoli ne pozabite na lepotni spanec. Da bi vaši koži privoščili nego, ki so jo deležni milijonarji je nemogoče, a kot je v knjigi zapisala Vicky, lepotni spanec dela čudeže. Tako priporoča, da opazujete, kako vaša koža reagira na različna obdobja spanja in tako ugotovite koliko ur počitka potrebujete, da izgledate najbolje. Ob tem svetuje spanje na hrbtu, saj naj bi spanje na bokih povečevalo gube na licih.

Z obleko ne izstopajte. Tudi če ste prepričani, da bi morali s svojim izgledom narediti nepozaben vtis, Vicky svetuje nasprotno. Z oblačili se prilagodite trendu okoli vas, predvsem v službi, na porokah, pogrebih in uradnih sprejemih.

Mladi bogataši - 4
Z oblačili se vedno prilagodite situaciji.

Postanite zbiratelj(ica). Česarkoli. Večja bo zbirka in vaše znanje o njej, bolj boste izstopali s svojim hobijem in večji bo vaš ugled. In ne pozabite, posebne zbirke so vedno pritegnile pozornost bogatašev.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 11
 
mariabologna 08.07.2013 11:47:05
To je res, milijonarje privlačijo milijonarji, radi imajo svetovljanske ljudi, dobro oblečene, poznavalce na posameznih področjih, da se imajo z njimi kaj za pogovarjati in da so jim zanimivi. Bontona v visoki družbi se moraš naučiti, da mu ne narediš sramote (eleganten videz, nevpadljiv make-up, ne pretirana alkoholiziranost, zadržana drža, pravilno rokovanje s priborom, kozarci, nevulgaren humor, itd.) naredijo čudeže, pa seveda vrhunski izgled. Dajati moraš vtis, da te denar ne zanima in o njem nikoli govoriti, ampak samo o svojih hobijih, družini, dobrodelnosti, itd., v gostilni nikoli ne naročiš najdražje hrane in pijače in ne smeš delovati vsiljivo, pa je. Daješ vtis skomnosti, pa je. Samo poglejte Urško Bačovnik, pa se učite.
 
SBP 06.07.2013 02:06:35
Na sliki zgoraj pa Gumpert Apollo za 200,000+ eur :)
 
sinpalabras 05.07.2013 21:46:32
Uff koliko neumnosti. Pozabili ste našteti, da se lahko postavite zraven kakšne prestižne jahte in se slikate (po možnosti sami sebe hahaha) ali pa, da morate piti izključno penino ( pa seveda morate držati kozarec za pecelj in ne čašo).
Petra Vidovič 05.07.2013 21:26:37
Jaz bom začela zbirat neumne članke vaših priznanih novinarjev. In štela sekunde do izbrisa tega komentarja. 1, 2, 3, ...
 
EvelinaHana 05.07.2013 18:33:41
Hmmm - lahko se samo nasmejemo :D :D
KošuTkovaHILDA 05.07.2013 17:50:23
kera BEDARIJA
kajenje je zdravo 05.07.2013 17:41:28
Tale Vicky je pa na nivoju kur /saj veste kterih/, butasta je ko noč.
Bibosan 05.07.2013 17:22:18
Tistim, ki tako prakticirajo, je to že itak prirojeno in ne rabijo teh bednih nasvetov. Nam ostalim pa se gabi.
vestalka1 05.07.2013 17:08:00
Kar nekaj...zakaj bi ženska želela zgledat kot miljonarka? Itak te tvoja okolica pozna in ve kdo si....Halo? Če bi se takole ven metala, bi edino lahko pomislili, da si mal prizadeta, ne pa da si miljonarka
sinpalabras 05.07.2013 21:49:03
O, to pa ne! Morda ujameš kakšnega ”bogataša”, za katerega se kasneje izkaže, da nima niti za burek haha. Iste sorte ptiči letajo skupaj.
 
eenn 05.07.2013 16:49:56
morala tega članka, ženske pustite šole in službe in postanite keš P katerih je že itak tako al tako preveč.... dejstvo je da če želiš priti do miljonarjev moraš imeti denar, če vzamem zgornji primer smučanje je še kar drago in ne verjamem da bo kak miljonar smučal v kranjski gori.... najbolj je pa žalosten trenutek ko se taki ljudje soočijo z resnico in ugotovijo da imajo doma v omari dva para kavbojk za 500€ in prazen hladilnik....
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Upoštevate datum, ki je zapisan na embalaži živil?

calculate
glossary
indexes
indexes