25.05.2015
LJ
22° / 10°

On je odšel, a poglejte, kaj je ostalo!

Vsaka zveza ima svojo zapuščino. Po koncu ostane veliko spominov in spominkov. Toda ste že kdaj pomislili, da bi tisto, kar je ostalo, po zvezi tudi vnovčili?

Pri brskanju po spletu smo naleteli na zanimivo spletno stran, neverlikeditanyway.com (v resnici mi ni bilo nikoli všeč), na kateri prodajajo stvari, ki se jih hočejo ljudje znebiti po koncu zveze. Od ostalih prodajnih strani jo loči to, da so cene velikokrat oblikovane precej 'čustveno' in kot kupec lahko na strani najdete prav neverjetne ponudbe. Pa ne misliti, da gre zgolj za razprodajo plišastih igrač. Na strani boste našli vse od poročnih oblek, nakita, čevljev in celo različne kose pohištva.

Stran poleg prodajalne ponuja tudi kanček psihološke pomoči, saj prodajalcem omogoča, da poleg predmeta, ki ga prodajajo, opišejo, zakaj ga prodajajo, in si tako malce olajšajo dušo.

zveza - 2

Nikoli nošena poročna obleka, originalna cena 940 evrov, malce razočarano in še vedno neporočeno dekle jo prodaja za 415 evrov.

zveza - 1

Zlat prstan s štirimi diamanti, narejen okoli leta 1920. Na dražbi naj bi bil kupljen za 750 evrov, na omenjeni spletni strani se prodaja za polovično ceno, 375 evrov.

zveza - 6

Razočarani so tudi moški. Poročni prstan, ki nesojenemu ženinu ni prinesel zvestobe svoje izbranke, lahko dobite za skromnih 34 evrov.

zveza - 7

Zaročni prstan iz belega zlata in diamantom ter podpisom modne hiše Gucci je bil ob nakupu vreden 1.900 evrov, če niste vraževerni, ga dobite za 1.100 evrov.

zveza - 8

Zlati uhani iz 14-karatnega zlata, ki niso bili nikoli nošeni, se na strani prodajajo za 55 evrov, čeprav je nek zaljubljeni možak za njih odštel kar 150 evrov.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Iskanje

Anketa

Upoštevate datum, ki je zapisan na embalaži živil?

calculate
glossary
indexes
indexes