30.05.2015
LJ
26° / 10°

Katera nekdanja manekenka služi 1,5 MILIJARDE € na leto?

Preverite katera nekdanja manekenka, ki je pozirala za naslovnico revije Sport Illustrated, ima podjetje, ki je lani zaslužilo 1,5 milijarde evrov.

katy
Včasih uspešna manekenka se je znašla tudi v poslovnih vodah.

Če je še niste prepoznali s fotografij, gre za Kathy Ireland, ki je uspešna na mnogo področjih. Nekdanja manekenka, ki se je slikala tudi za naslovno stran športne revije Sports Illustrated, ima podjetje, ki je v letu 2010 zaslužilo 1,5 milijarde evrov samo s trgovskimi maržami.

Podjetje Kathy Ireland strankam ponuja pohištvo, talne obloge, betonske izdelke, luči in razne pripomočke za čiščenje oken, doma in pisarne ter stenske obloge, usnje in mikrofibro. Poleg tega pa njeno podjetje ponuja še posteljnino, sveče, plastične rože, ročno poslikan porcelan, dekorativne poličke, nakit, sveže rože in izdelke za nego kože za ženske in moške.

Nekdanja manekenka pa želi svoj posel še razširiti na pohištvo primerno za otroke oziroma dojenčke, okna primerne za adaptacijo, pohištvo pripravljeno na sestavo, kristal, modne proizvode, obleke za posebne priložnosti oziroma poroke, lasulje in podaljške za lasulje, torbice in prtljago, izdelke za na vrt, zunanje pohištvo in omarice.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 2
Tidešedva Dvatitri 25.07.2011 15:28:48
če bi kresalico gledal v taki perspektivi, bi mi bila ljubša
 
Anonimen12 25.07.2011 14:26:25
zelo obsežen članek
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Vozilo praviloma servisiram:

calculate
glossary
indexes
indexes