28.05.2015
LJ
20° / 7°

Madonna bo prodajala mišice po celem svetu

Da Madonni ne manjka podjetniških idej, je znano. Glede na mišice, ki jih pri svojih letih razkazuje, najnovejša ideja ni nobeno presenečenja. Veriga telovadnic po celem svetu.

Madonna
Mišice ala Madonna

V novo podjetniško dogodivščino se je spustila skupaj s svojim menedžerjem Guyem Oserayem. Podjetje se bo imenovalo Hard Candy Fitness global. Prvo telovadnico naj bi odprli v Mexico Cityju v mesecu novembru. Uradna otvoritev, ki se je bo udeležila tudi Madonna, pa bo 29. novembra.
Idejo naj bi kraljica popa dobila že leta 2008 po pogovoru z znamenitim inštruktorjem fitnesa Markom Mastrovom. Le ta velja za inovatorja na področju telesne vadbe in ga za ohranjanje dobrega videza najemajo številne svetovne zvezde.

Zvezdniški fitnesi se bodo v kratkem pojavili po celem svetu, saj načrtujejo odprtje še desetih, ki bodo zadovoljevali potrebe ljubiteljev športnih teles v Rusiji, Braziliji, Argentini in na večih lokacijah po Evropi in Aziji. Po besedah Marka Mastrova naj bi se Madonnin vpliv kazal povsod. Od videza, osvetlitve do glasbe, ki se bo predvajala ob vadbi.

Prostori naj bi bili opremljeni z napravami za kardiovaskularno vadbo, napravami za večanje moči in prostimi utežmi. Gostje bodo lahko vadili sami ali po številnih posebnih programih. Omogočena bo tudi vadba joge in capoire. Seveda bo na voljo tudi bar z zdravimi napitki, spočili pa se bodo lahko tudi v savnah. Cena zvezdniške vadbe še ni znana.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Ali kupujete po spletnih oglasnikih?

calculate
glossary
indexes
indexes