26.05.2015
LJ
20° / 11°

Moškim ni važno, če je stara, grda in dolgočasna. Važno je, ...

... da ima denar! Najnovejše raziskave so pokazale, da bi se kar 55 odstotkov moških poročilo s kakršno koli žensko, le da ima denar.

nenavaden par
Ona 84, on 24. Bomo zaradi krize videli več takih porok?

Rezultati raziskave, v kateri se je pokazalo, da bi se kar 55 odstotkov moških poročilo z žensko le zaradi denarja, psihologov niso presenetili. Razlog naj bi tičal v finančni krizi in v dejstvu, da se moški za najbolj pomemben korak v življenju odločajo veliko bolj racionalno kot ženske. Na to kaže tudi podatek iz iste raziskave, da bi predporočno pogodbo sklenila le 29 odstotkov žensk, razlog za to pa je, da predporočna pogodba ni prav nič romantična.

Predporočni dogovor o tem, kako bi se delilo premoženje v primeru poroke je pomemben le za 14 odstotkov žensk, 24 odstotkov pa jih meni, da uničuje romantiko. Iz raziskave, ki jo je naročilo zavarovalniško podjetje More Then, je še razvidno, da naj bi moški vedno bolj pogosto iskali bogate partnerke, ki ji bodo omogočile finančno varnost.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 7
 
tomi.passion@gmail.com 08.07.2011 12:58:38
No, tole je pa še ena feministična brca v temo. Po eni strani kar naprej poslušamo, da so ženske revne, da opravljajo slabše plačana dela, da manj zaslužijo kot moški...zdaj pa so čez noč obrnili zadevo na glavo in to kar počnejo ženske, pripisali moškim. Do kdaj bomo še morali poslušati in brati te feministične neumnosti? Se pa strinjam, da je težava v moških, saj jih je vedno več papkov, maminih sinkotov, ki si ne upajo zoperstaviti ženski, ker v njej vidijo svojo mamico, kateri je potrebno vedno vse ugoditi.
Tjaša Petrič 08.07.2011 13:36:42
"zdaj pa so čez noč obrnili zadevo na glavo in to kar počnejo ženske, pripisali moškim"
bravo! in kdo si ti, da kot dejstvo tole kle najavljaš? so moški, ki padajo na denar in so ženske. Družba nam dela krivico (ženskam) ko nas predstavljajo kot take in potem to prevzamejo posamezniki kot dejstvo in zdaj se mormo vse vleč ven iz tega, jaz osebno mam vedno v glavi, da ne smem sprejeti, da mi fant plača pijačo, ker bom delovala kot keš ***** in še primerov bi lahko naštela, med tem, ko poznam ogromno prijateljic, ki finančno podpirajo svojega fanta-med tem, ko so one doma in se učijo ali delajo, oni žurajo in zapravljajo njihov denar. Tako da ne bodi preveč pameten in ne citiraj šovinistične družbe, katere cilj je dvigniti moški ego z mislijo, da so finančni steber družbe, ker dragi moji...to je ostalo v preteklosti, desetletja nazaj, ko so ženske ostajale doma, kot gospodinje (delale!), moški so pa domov prinašali denar.
 
nekdo... 08.07.2011 11:26:41
MA nič feminističnega ni v tem. Pač vrednote družbe so take. In potem tipi pišejo pesmi o ženskah ... keš *... vse hočjo met...

No tud o tipih bi lahko kera kašno tako napisala. In ja torej niso samo ženske *. Ampak so tudi moški. Sam nam moškim so nalimali lepšo besedo od besede *.
Tjaša Petrič 08.07.2011 13:45:24
končno nekdo moškega spola, ki bolj odprto in racionalno gleda na stvar.
Adrianos 08.07.2011 10:14:37
Spet ena feministična.
xdragox 08.07.2011 11:14:00
mislim no.kot da ženske niso iste.
pijanec22 08.07.2011 11:46:49
Seveda so iste, samo najhujše so tiste, ki drugim moralizirajo, češ kako ima lahko starejšega in podobno.
Več komentarjev

Iskanje

calculate
glossary
indexes
indexes