28.05.2015
LJ
20° / 8°

Skrite rajske plaže, ki jih morate obiskati to poletje

Zaradi množičnega turizma je vedno manj lepih kotičkov, ki se lahko pohvalijo z neokrnjeno naravo, predvsem pa s tem, da se, ko jih obiščemo, tam počutimo, kot da so namenjeni samo nam.

Za vas smo pripravili izbor nekaterih destinacij, ki jih potrošniška družba še ni popolnoma pokvarila.

Plaže - 7
Pyla Sur Mer je na zahodu Francije le nekaj kilometrov od Bordeauxa. Plaža je zanimiva predvsem zaradi široke in dolge peščene plaže ter bližine številnih restavracij, ki so znane po odlični morski hrani.
Plaže - 8
Portugalska ribiška vasica Salema je le tri ure od Lizbone. Peščena plaža je še ena redkih v tej državi, ki ni podlegla pritisku kapitala. Ob njej ni velikih hotelskih kompleksov. Turistom je na voljo v glavnem zasebna namestitev.
Plaže - 6
Phu Quoc je največji otok v Tajskem zalivu, na katerem prebiva vsega 100.000 ljudi. Zaradi strateške pomembnosti je na njem kar nekaj vojakov, zaradi česar turistično zaostaja za okolico.
Plaže - 5
Otok Lord Howe spada pod Avstralijo. Na njem je lahko hkrati največ 400 ljudi. Glavno prevozno sredstvo je kolo. Do njega najlažje pridete z letalom iz Sydneyja. Cene all inclusive ponudbe se gibljejo od 250 evrov na dan na osebo navzgor.
Plaže - 4
Otok Koh Lanta je tik ob tajski obali in je pravi raj za ljubitelje potapljanja, neokrnjene narave in tajske hrane.
Plaže - 1
70 kilometrov od Antalije in ogromnih turističnih kompleksov je plaža Cirali, katere prve prebivalke so želve. Obkrožena z mediteranskim rastjem in antičnimi znamenitostmi sodi med najlepše plaže v Sredozemlju.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Iskanje

Anketa

Ali kupujete po spletnih oglasnikih?

calculate
glossary
indexes
indexes