24.05.2015
LJ
20° / 8°

Neverjetni bazen na drugi strani sveta

Nedavno nazaj je svetovno znana založniška hiša The Lonely Planet na podlagi pričevanj in predlogov popotnikov izbrala najboljši, najlepši, najbolj zaželjen bazen na svetu.

top bazen, bondi beach, avstralija
Poceni vstop, a le za tiste, ki živijo zdravo.

Kriterijev je bilo veliko, od lokacije, dostopnosti, tudi cene, zaželjenosti, obiskanosti, čakalne dobe, zmagovalec pa je letos bazen v klubu, ki se s polnim imenom imenuje 'Bondi Icebergs Winter Swimming Club'. Našli ga boste v istoimenskem zalivu v zvezni državi Novi Južni Wales v Avstraliji, plaža oziroma prelestni zaliv se nahaja v predmestju Sydneya.

Klub razen bazena premore fitnes, savno, telovadnico, masažni salon in sobo za jogo, vse je v prijetnih, toplih barvah, z diskretno osvetljavo, cene pa so celo podpovprečno nizke. Mesečna članarina znaša, preračunano, le 12 evrov, nato pa lahko koristite prav vse, kar klub ponuja.

Znatni del denarnih sredstev, ki so potrebni za delovanje kluba, prispeva neimenovani finančni vlagatelj. Zanj se govori, da je to njegov prispevek kot zahvala zaradi ozdravitve pri resni bolezni, kjer je pripomogla sprememba načina življenja.

Člani kluba lahko postanejo le tisti, ki dokažejo skrb za zdravo življenje, niso pretežki po lastni krivdi (izjeme so bolniki) in so striktni nekadilci ali so v procesu odvajanja od kajenja, o čemer presodi klubski zdravnik.

Sam bazen se nahaja tik ob morju, tisti, ki so ga preizkusili, pravijo, da je mešanje morskega zraka in šuma valov enostavno sanjsko doživetje.

A omenjeni bazen ni edini, kjer vam bi zastal dih. Oglejte si FOTOGALERIJO čarobnih, neverjetnih in osupljivih hotelskih bazenov tega sveta!

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Upoštevate datum, ki je zapisan na embalaži živil?

calculate
glossary
indexes
indexes