29.05.2015
LJ
24° / 8°

Pa tak princ! Harryu med popivanjem na Hvaru zmanjkalo denarja!

Da se je princ Harry prejšnji konec tedna divje zabaval na Hvaru, vedo že vsi, saj se mladi plemič ni kaj dosti skrival. Danes pa so hrvaški mediji objavili novico, da si je moral za plačilo zapitka denar celo sposoditi.

Princ Harry na Hvaru
Razigrani Harry na Hvaru (Foto: jutarnji.hr)

Zadnjih nekaj dni so svetovni mediji polni novic o zabavi prica Harrya, ki si jo je privoščil na hrvaškem otoku Hvar. Tako angleški kot hrvaški mediji poročajo o tem, da je divje plesal, se metal v bazen in naročeval pijačo zase, svoje prijatelje in ostale obiskovalce diskoteke. Svoj delček slave sedaj poskušajo vnovčiti skoraj vsi, ki se jih je princ med plesanjem dotaknil ali pa se jim vsaj opravičil, ko jim je stopil na nogo.

Kljub temu, da so predstavniki diskoteke veseli, da je bil njihov gost in da se zavedajo, da jim je storil reklamo, ki je ne more kupiti noben denar, pa so bili pri zaručanavanju popite pijače neprizanesljivi. Ko je mlademu princu ob odhodu zmanjkalo nekaj kun za plačilo celotnega računa, si je moral denar sposoditi od enega od telesnih stražarjev. Po izjavah očevidcev, naj bi si sposodil bankovec za 200 kun (26 €). Dolg je bil očitno manjši, saj je po plačilu računa ostalo še nekaj denarja za napitnino.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 2
Triera 30.08.2011 22:36:03
Članek izmišljen, zato da lahko spet blatite kraljevo družino.
 
hymen 30.08.2011 14:40:54
Aha itak, sliko ste pobral z strani Jutranjega Lista, novico pa ste sami spacal skupi.. Ker je ni na nobeni od strani hrvaskih medijev..
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Ali kupujete po spletnih oglasnikih?

calculate
glossary
indexes
indexes