24.05.2015
LJ
18° / 8°

Poglejte, kaj je denar naredil iz teh otrok!

Starši bi za svoje otroke naredili vse. A včasih gredo v želji, da bi zadovoljili vse njihove muhe, predaleč. Spoznajte najbolj razvajene otroke na svetu.

Egypt Daoud Dean je sin Alicie Keys in raperja Swizz Beatza. Star je šele dve leti, a vsak kos oblačila na njem so ustvarili priznani oblikovalci. S starši obiskuje vse eminentne prireditve, na počitnice na Havaje in nakupovalne izlete v London pa se vozi z zasebnim letalom.

Egypt Daoud Dean
Egypt Daoud Dean

Pierre Casiraghi je sin princese Karoline Monaške in je tretji v nasledstveni vrsti za monaški prestol. Njegovo obnašanje pa očitno ni nič kaj v skladu z merili plemstva. Je reden gost razvratnih zabav, zaradi česar naj bi tudi predčasno končal šolanje. Rumeni mediji so vedno polni poročil o njegovem neprimernem obnašanju. Zaradi svoje objestnosti se je letos znašel celo v bolnišnici, saj se je zapletel v pretep, vzrok za spor pa naj bi bilo njegovo nespoštljivo obnašanje do gostij v enem izmed najbolj znanih nočnih klubov v New Yorku. Mogoče mu bo na pravo pot pomagala poroka s Tatiano Santo Domingo, ki jo je sklenil ta konec tedna.

pierre casiraghi
Pierre Casiraghi

Haji 'Abdul 'Azim je brunejski princ – eden izmed mnogih, a s privilegiji in velikimi količinami denarja je navajen živeti že od rojstva. Da bi ga oče discipliniral, ga je celo poslal v Anglijo v vojaško šolo, a to ni kaj dosti pomagalo. Princ Azim še naprej živi svoje ekstravagantno življenje, najbolj pa je znan po tem, da svoje bogastvo zapravlja za ogromne zabave, na katerih se zbirajo vsi, ki kaj pomenijo v svetu zabave.

Valentina Pinault
Valentina Paloma Pinault (Foto: Zimbio)

Valentina Paloma Pinault je hčerka igralke Salme Hayek in francoskega milijarderja Francoisa Henrija Pinaulta. Deklica naj bi pri petih že govorila tri jezike: angleško, francosko in špansko, jezik pa pogosto uporablja tudi za to, da ga kaže vsiljivim fotografom. Njen oče vsak mesec za njen sklad, v katerem je že 12 milijonov dolarjev premoženja, nameni še 50.000 dolarjev. Obiski otvoritev največjih kulturnih dogodkov na svetu pa naj bi bili redno na njenem urniku.

Cmerava Suri Cruise - mala
Suri Cruise (Foto: Profimedia)

Mogoče še česa ne veste o Suri Cruise? Hčerka Toma Cruisa in Katie Holmes je zagotovo najbolj zaželen otrok na naslovnicah rumenih časopisov. Stara je šele šest let in je že videla vse najboljše hotelske sobe tega sveta, spala je celo v Pepelkini sobi v Disneylandu, oblikovalci se tepejo za to, kdo ji bo lahko skreiral naslednjo oblekico. Njena oblačila naj bi bila po poročanju revije People vredna kar 3 milijone dolarjev.
 

Hiška za Suri Cruise - 2
24.000 dolarjev vredna igralna hiška, ki jo bo za božič dobila Suri. (Foto: sweetretreatkids.com)

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Iskanje

Anketa

Upoštevate datum, ki je zapisan na embalaži živil?

calculate
glossary
indexes
indexes