28.05.2015
LJ
20° / 8°

Poglejte, kaj sedaj še prodaja Pamela Anderson!

Nekdanja zvezdnica televizijske nanizanke Baywatch Pamela Anderson preko eBaya prodaja svojega Range Roverja, izkupiček katerega bo šel v dobrodelne namene.

Razvpita zvezdnica, ki je zaslovela z vlogo v televizijski nanizanki Baywatch oziroma Obalna straža Pamela Anderson želi pomagati Haitijcem, ki jih je pred dvema letoma prizadel uničujoč potres. Preko spletne dražbe eBay prodaja svojega Range Roverja, od katerega izkupiček bo namenila za dobrodelne namene in obnovo Haitija.

pamela range rover
(Foto: eBay)

Zvezdnica Baywatcha in Playboyjeva zajčica Pamela Anderson svojega štirikolesnega lepotca prodaja za le za 30.000 dolarjev oziroma 23.500 evrov. Terenec, ki si ga je Pamela omislila v beli barvi, ne izstopa po različnih predelavah, ki si jih ponavadi omislijo zvezdniki, ki želijo izstopati na cesti. Pamelin Range Rover ima prevoženih 120.000 kilometrov in je bil fotografiran tudi za naslovnico znane revije DUB Magazine.

pamela range rover
(Foto: eBay)

Na žalost pa je na spletni dražbeni strani izrecno zapisano, da številka revije DUB Magazine, katere naslovnico je krasil Pamelin terenec ni vključena v prodajo in še huje, kupec igralkinega terenca ne bo osebno spoznal Pamele Anderson.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Ali kupujete po spletnih oglasnikih?

calculate
glossary
indexes
indexes