28.05.2015
LJ
20° / 8°

Poznate Romanovo najdražjo?

12 milijard evrov 'težki' Roman Abramovič je znan po tem, da rad razmetava z denarjem. Poglejte si galerijo igračk, ki si jih je doslej že privoščil.

abramovich - 10
Daša Žukova, dekle Romana Abramoviča, v tej galeriji ni zato, ker bi mislili, da je igračka, pač pa zato, ker ji je Roman kupil časnik, galerijo, kopico umetniških del in cel kup drugih 'malenkosti'. (Foto: businessinsider.com)
abramovich - 5
Nogometni klub Chelsea je nakup, ki se mu je letos končno obrestoval. Potrebna je bila le dobra milijarda evrov in Didier Drogba. (Foto: businessinsider.com)
abramovich - 6
Super jahte so očitno velika ljubezen tega zapravljivca. Njegova trenutno največja in najlepša je Eclipse. (Foto: businessinsider.com)
abramovich - 9
To, da ima v lasti dva maybacha, ni nič posebnega. Sta pa oba v varnostne namene predelana do te mere, da si lahko njegovi sovražniki privoščijo napad nanj s tankom, pa mu ne bo nič hudega. (Foto: businessinsider.com)
Chateau de la Croe
Ruski oligarhi ljubijo Azurno obalo. Romanova rezidenca se imenuje Chateau de la Croe, znana pa je po tem, da je v njej prebival tudi abdicirani princ Edvard s svojo ljubico Wallis Simpson. (Foto: businessinsider.com)
abramovich - 7
Svoje politične ambicije je izživel tako, da je bil nekaj časa guverner najbolj vzhodne ruske province Čukotka. Kakšen izmed naših politikov bi si ga lahko vzel za vzgled, saj naj bi za razvoj tega dela Rusije porabil kar 1,8 milijarde dolarjev lastnega denarja. (Foto: businessinsider.com)
abramovich - 8
Brez svojega letala v svetu najbogatejših nisi vreden nič. Roman si je, kot človek, ki ve, da je velikost pomembna, omislil boeing 767, s katerim se lahko sicer pelje kar 357 ljudi. (Foto: businessinsider.com)
abramovich - 3
Da ima občutek za umetnost, je pokazal z nakupom številnih umetniških del. Na trg umetnin je vstopil v velikem slogu. Na dražbi je za 120 milijonov dolarjev kupil sliki Luciana Freuda in Francisa Bacona. Angleški mediji so že večkrat zapisali, da naj bi ga k nakupu nagovorila Daša Žukova. (Foto: businessinsider.com)
abramovich - 12
V St. Peterburgu je kupil otok New Holland, ki je bil včasih trgovsko pristanišče, nato pa vojaška postojanka. Zdaj bo postal domovanje njegovih umetnin in bo odprt za javnost. (Foto: businessinsider.com)

 

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Iskanje

Anketa

Ali kupujete po spletnih oglasnikih?

calculate
glossary
indexes
indexes