28.05.2015
LJ
20° / 8°

Prava vrednost plačljive televizije

Slovenci smo s 1. septembrom dobili prvi slovenski plačljivi televizijski paket POP NON STOP. Prinaša šest televizijskih programov, v katerih bo lahko uživala celotna družina, od najmlajših do najstarejših.

Da je v Sloveniji treba za televizijski program plačevati, ni nič novega. Nacionalno televizijo plačujemo že desetletja. S prihodom satelitskih programov smo spoznali še tuje plačljive programe. Kabelski operaterji so bili prvi, ki so gledalcem za plačilo ponudili izjemno širok nabor programov, ki pa se od operaterja do operaterja razlikujejo.

POP NON STOP
Šest programov, en paket za vso družino.

V zadnjem času so se pojavili plačljivi programi in paketi programov, ki so namenjeni zgolj določenim ciljnim skupinam, na primer: ljubiteljem filmov. Od 1. septembra pa lahko Slovenci spremljamo šest programov, ki tvorijo naročniški paket POP NON STOP, ki je namenjen celotni družini, od najmlajšega do najstarejšega člana. Na voljo je pri različnih operaterjih. Trenutno so to: T-2, Telemach in Amis. V paketu so programi POP KINO, POP KINO 2, POP BRIO, POP FANI, POP OTO in POP SPOT.

POP NON STOP - 6
Serija Veliki R je le ena izmed ekskluzivnih vsebin, ki jih ponuja novi paket. (Foto: POP NON STOP)

Zakaj smo se v medijski hiši Pro plus odločili za ta korak, je razložil Gorazd Slak, vodja projekta POP NON STOP: „Glede na položaj na slovenskem medijskem televizijskem trgu je bilo jasno, da se mora družba PRO PLUS razširiti tudi v drug spekter televizijske ponudbe, to je spekter plačljive televizije.“ Dodal je še: „Pripravili smo celoten programski paket za vse člane družine in okuse. Programi predstavljajo neko programsko celoto, zato jih ni moč ločiti. Če rečem nekoliko v šali, bi bilo morda kateremu izmed programov dolgčas, če bi naročili samo njega.“

POP KINO bo s 150 velikimi filmskimi uspešnicami na mesec, neodvisnimi filmskimi produkcijami in največjimi hollywoodskimi uspešnicami navdušil tudi najbolj zahtevne ljubitelje filmov.

POP KINO 2 je komplementaren programu POP KINO, kar ljubiteljem filmov zagotavlja še večjo izbiro in še več filmskih užitkov s kar 120 večnimi filmskimi klasikami na mesec in vsak dan s ŠTIRIMI zimzelenimi uspešnicami.

POP FANI ponuja širok nabor zabavnih serij in najboljših filmskih komedij za vse generacije,

POP BRIO ponuja najnovejše in najpopularnejše serije, namenjene ženskam in vsem tistim, ki imajo ženske radi.

POP OTO je PRVI in EDINI slovenski celodnevni SINHRONIZIRANI otroški program in obljublja VES DAN ZABAVE za najmlajše.

POP SPOT pa ponuja najnovejše videospote glasbenikov svetovnega formata, glasbene uspešnice vseh časov, koncerte velikih zvezdnikov, legendarne hite iz različnih obdobij in novosti z domače glasbene scene.

POP NON STOP - 4
Vsak dan 16 ur sinhroniziranih risank (Foto: POP NON STOP)

Cena paketa bo 11,99 evra, kar lahko primerjamo s ceno dveh vstopnic za kino, z izposojo šestih filmov v videoteki ali pa s ceno ene vstopnice za gledališče. V primerjavi z drugimi plačljivimi programi je paket POP NON STOP precej bolj usmerjen k slovenskim gledalcem in gledalkam, ki jim bodo na voljo tudi oddaje domače produkcije in kar 16 ur sinhroniziranih risank dnevno. Naročniki paketa pa bodo po besedah Gorazda Slaka deležni ekskluzivnih vsebin: ''Zelo smo veseli, da bomo lahko na teh programih premierno spremljali toliko televizijskega programa, da ga bomo lahko pripravili za tiste najbolj zahtevne gledalce kmalu po tem, ko se bo predvajal na izvirnih televizijskih kanalih, torej ameriških ali angleških.''

Pridružite se POPovi uradni strani na Facebooku in bodite na tekočem:

 

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 3
bluevanila6 15.09.2011 16:44:55
cena 11,99€ glede na primerjavo cene vstopnic kina in izposoja filmov sploh ni primerljiva saj so filmi na teh kanalh še s pretpotopnega časa (filmi v kinih so seveda novi in zanimivi) kdo pa boplačeval 12 € za nekaj kar je bilo že na pop tv in vseh mogočih kanalih že davno videno in zastonj). Serije so tako stare kot svet. Dajte si malo ogledat TV3, samo en kanal in zadovolji vse potrebe serije, filmi ,kriminalke poročila pa so tako na vseh kanalih iste zato oni ne tratijo ćasa še s tem. Dosti bolj kvaliteten program imajo kot vsi vaši skupaj pa še zastonj povrhu. Sam imam testno te kanale že na voljo brezplačno in moram rečt, da ni smiselno dodatno plačevat 12 € za nekaj kar je drugje zastonj.
 
berglander 11.09.2011 21:15:15
upam, da vas zadeva ne bo finančno pokopala. takih ponudnikov je že kar nekaj na kabelskih, tako, da ne vem. pa tudi do novih filmov se da precej enostavneje priti. jaz osebno ne bi maral, da bi nek ponudnik videl, katere video vsebine ali filmi so mi bolj všeč. tako se lahko gradi profil določenih uporabnikov in posledično ponuja ali trži vse ostalo, kar pa je že poseganje v zasebnost. po moje je bolje da se držite a kanala in pop tv-ja ter predvajanja z veliko reklamami, kajti to vam gre odlično od rok.
aja, niti v sanjah ne bom naročnik, pa brez zamere.
berglander 11.09.2011 21:16:47
posledično vam lahko pade kvaliteta uveljavljenih dveh kanalov, kar bo škoda, ali pa tudi ne
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Ali kupujete po spletnih oglasnikih?

calculate
glossary
indexes
indexes