25.05.2015
LJ
22° / 9°

'Poceni Pippa': Takšna ritka je lahko zdaj vaša za 200 €!

Če niste ugotovili, je to zadnjica Pippe Middleton v 23.000 evrov vredni obleki Alexandra McQueena, katere kopija je sedaj na voljo v trgovinah za 200 evrov.

pippina obleka
Zaradi Pippine evforije so na trg poslali kopije znanih Pippinih oblek. (Vir: Debenhams)

Pippa, mlajša sestra Kate Middleton, je na sestrini poroki s princem Williamom postala prava modna ikona v 23.000 evrov vredni obleki prestižne modne hiše Alexandra McQueena. Okoli Pippine zadnjice v slavni beli obleki je kmalu zatem nastala prava evforija, zato se je modna hiša Dobenhams odločila izdelati kopijo slavne obleke.

Kot so napovedali je kopija slavne Pippine obleke sedaj končno prišla v trgovine, kjer zanjo ne bo treba odšteti celega premoženja, ampak le 195 evrov. Po mnenju izdelovalca bodo sedaj lahko vse, ki bodo hotele, izgledale kot Pippa. Kopijo obleke so pri Debenhamsu izdelali popolnoma po vzoru originala, vključno z ovratnikom in rokavi ter gumbi po celem hrbtu.

Prvi mož modne hiše Debenhams Russell Fish je razložil: 'Vzeli smo najboljše od obleke in dodali naš čar.' Cenejšo kopijo Pippine obleke je bilo mogoče naročiti že v prednaročilu. Pri Debenhamsu pa so očitno našli tržno nišo, saj bodo v prihodnje predstavili še nekaj drugih slavnih Pippinih oblek.

Preberite si še, kako so pri Debenhausu kopijo Pippine obleke napovedali že pred časom, ko je bila Pippina evforija na višku in so celo lepotni kirurgi ponujali operacijo 'Pippa bum lift!'

Pippa Middleton
(Foto: fanpop.com)


 

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Upoštevate datum, ki je zapisan na embalaži živil?

calculate
glossary
indexes
indexes