23.05.2015
LJ
13° / 8°

Šokantne rojstnodnevne zabave ultrabogatih!

Ko spadate v krog slavnih in bogatih, morate to pokazati tudi pri praznovanju rojstnega dne. Potoki alkohola, najbolj slavne glasbene skupine in eminentni gosti so obvezni.

Simon Cowell
Simon Cowell je za praznovanje svojega rojstnega dne zapravil 1,6 milijona dolarjev. Povabil je 400 gostov, za katere je najel limuzine in jih gostil z najdražjimi jedmi. Posebnost zabave je bil velik bazen, v katerem so plavali morski psi. (Foto: businessinsider.com)
snoop
David Sacks je svoje podjetje Yammer prodal Microsoftu za okroglo milijardo dolarjev. 1,4 milijona je takoj zapravil za rojstnodnevno zabavo, na kateri so morali biti vsi oblečeni v aristokracijo 18. stoletja. Goste je med drugim zabaval tudi Snoop Dogg.
Sir Philip Green
Sir Philip Green ima pod palcem nekaj več kot tri milijarde evrov. Tako ni nikogar šokiralo, ko je za svoj 60. rojstni dan v Mehiko za štiri dni povabil celo vojsko gostov, med njimi tudi Kate Hudson, Leonarda DiCapria in Naomi Campbell. Zabavali so jih: Chris Brown, Carlos Santana in Steve Wonder. Eden izmed povabljenih je ocenil, da je bila zabava gotovo vredna okoli 20 milijonov dolarjev. (Foto: businessinsider.com)
Victor Pinchuk
Victor Pinchuk, ukrajinski mogotec, je svoj 50. rojstni dan praznoval v mondenem francoskem smučišču Courchevel. Šest milijonov dolarjev je zapravil za vrhunsko hrano, stara ekskluzivna vina, velik ognjemet in nastop cirkusa Cirque de Soleil. (Foto: businessinsider.com)
haji hassanal bolkiah
Haji Hassanal Bolkiah je svoj 50. rojstni dan leta 1996 praznoval kar 14 dni. Zapravil je kar 25 milijonov dolarjev, med gosti in nastopajočimi pa je bil tudi njegov prijatelj, pokojni zvezdnik Michael Jackson. (Foto: Reuters)
rojstni dan - 1
Steve Scwartzman je direktor enega največjih investicijskih podjetij na svetu Blackstone. Za svoj 60. rojstni dan si je omislil zabavo, za katero je plačal kar tri milijone dolarjev. Okrogel milijonček je pobral Rod Stewart, ki je skrbel za prijetno glasbeno podlago. (Foto: businessinsider.com)
P. Diddy
Sean "P. Diddy" Combs je znan po ekstravagantnih zabavah. Za praznovanje 40. rojstnega dne je zapravil tri milijone dolarjev. 28.000 dolarjev samo za bele orhideje.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Iskanje

Anketa

Upoštevate datum, ki je zapisan na embalaži živil?

calculate
glossary
indexes
indexes