25.05.2015
LJ
22° / 9°

Zvezdnik znova žaluje

Igralec John Travolta naj bi hud trpel, ko so mu ukradli klasični avto Mercedes 280 SL, kabriolet. Avto, ocenjen na 75.000 evrov so našli, a ne takšnega, kot bi si želel razvpiti zvezdnik.

John Travolta - 3
Pokojni mercedes. (Foto: jlpagency.com)

Junaku filmov, kot sta Briljantina in Pulp Fiction, so avto ukradli že lanskega septembra, ko ga je le za deset minut parkiral pred predstavništvom avtomobilskega podjetja Jaguar. Avto, ali bolje rečeno del 70.000 evrov vrednega avtomobila so nedavno sicer odkrili, a nad najdbo hollywoodski zvezdnik zagotovo ni bil navdušen.

V eni izmed avtomobilskih delavnic polni različnih delov ukradenih avtomobilov našli tudi posamezne dele znamenitega Mercedesa, med drugim, pokrove platišč, gume, usnjene sedeže in števec. Preostanek avtomobila naj bi tatovi razrezali in prodali. Policista je v zvezi s krajo aretirala dva človeka, sodišče pa je enega od njiju tudi že obsodilo na 16 mesecev zapora in povračilo škode v višini 38.000 evrov. Drugi bo pred sodnika stopil februarja.

Ob vsem skupaj se je Travolta uspel celo pošaliti, da je še dobro, da mu niso ukradli letala.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 2
 
mikra12 26.01.2012 19:31:47
A je "novinar", ki je to skropucalo spravil skupaj, sploh prebral napisano? Ali pa je od nekje prekopiran članek preprosto prevedel z google translaterjem in ga brez popravkov objavil? In za to ga plačujete? Svašta.
kofetka 26.01.2012 19:06:25
in zakaj razvpiti...lepo vas prosim
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Upoštevate datum, ki je zapisan na embalaži živil?

calculate
glossary
indexes
indexes