27.05.2015
LJ
20° / 10°

Tu so za lepe punce počitnice zastonj!

Spletna stran misstravel.com povezuje lepa dekleta in moške, ki so pripravljeni plačati počitnice za oba. Ustanovitelj strani Brandon Wade trdi, da absolutno ne gre za prostitucijo.

miss travel - 4
Dekle, ki jo na strani najdemo pod vzdevkom 'chloe2266'. Želi si počitnic v Buenos Airesu.

Kot poroča spletna stran businessinsider.com, se je Brandon Wade ob ustanovitvi spletne strani misstravel.com držal prepričanja, da je v naši družbi sprejemljivo in celo vljudno, če moški dekle povabi na zmenek, v kino, na pijačo in večerjo in ob tem poravna račun v celoti.

Tako je bilo zanj popolnoma normalno, da je ustanovil spletno stran za zmenke, preko katere lahko moški povabijo ženske na potovanje oziroma počitnice in plačajo za oba. Ob tem je izjavil celo, da gre za iskren pristop, ki temelji na dejstvu, da moški ženske najprej ocenijo po videzu, ženske pa moške po debelini denarnice.

Da bi preprečili, da bi na strani svoje oglase objavljala dekleta, ki se s tem preživljajo, so na strani celo objavili logo, v katerem je zapisano, da so profesionalne spremljevalke nezaželene. Tako se trudijo, da bi bili vsi profili na strani resnični in da bi se čim bolj približali običajnim stranem za zmenke.

Kako deluje?

Na eni strani so profili moških. Kot menijo ustanovitelji strani, so mladi uspešni zdravniki, odvetniki, bankirji, profesionalni športniki, podjetniki in milijonarji, ki si želijo družbe na potovanjih. Na drugi strani lepa dekleta, ki si želijo potovati, a za to ne bi plačala. Profili, v katerih je poleg osnovnih podatkov navedeno tudi to, kam si kdo želi potovati, omogočajo neposredno komunikacijo preko zasebnih sporočil ali pogovora v živo. Podrobnosti dogovora so tako vedno prepuščene parom.

Brandon Wade ima v lasti še domeno seekingarrangement.com, ki je namenjena moškim z veliko denarja in ženskam, ki jih iščejo, ter spletno stran seekingmillionaire.com, ki je namenjena ženskam, ki iščejo milijonarje. Brandona se je tako prijel ime internetni 'SugarDaddy'.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Iskanje

calculate
glossary
indexes
indexes