26.05.2015
LJ
20° / 9°

Zaročenki kupil prstan za 155.000 €, hčerki odrekel slušni aparat!

Bogati odvetnik je raje kupil 155.000 evrov vreden prstan svoji zaročenki, ki je bila playboyeva zajčica, kot da bi pomagal pri nakupu slušnega aparata za svojo hčerko.

ira
Premožni odvetnik je noče plačati za hčerkin slušni aparat.

'Nisem bankomat, jaz sem oče,' je dejal premožni odvetnik Ira Schacter svoji ženi Janice, s katero se ločujeta, in odrekel denar za nakup slušnega aparata za svojo hčerko. Medtem, ko je zavrnil pomoč svoji hčerki, pa je svoji novi zaročenki, ki je nekdanja playboyeva zajčica, kupil 155.000 evrov oziroma 215.000 dolarjev vreden prstan.

Ira in Janice sta sicer v pravi ločitveni vojni v kateri 49-letna Janice očita 51-letnemu Schacterju, da kupuje bogata darila za svojo mlado zaročenke na svojo hčerko pa je pozabil. Njuna 17-letna hčerka Arielle namreč potrebuje slušni aparat za normalno življenje, ker je izgubila sluh. Lansko leto je sodišče sicer odločilo, da mora Schacter finančno pomagati pri nakupu medicinskih pripomočkov za svojo hčerko.

Ogorčena mati je dejala: 'Ne razumem, kako lahko oče plača 155.000 evrov za prstan za playboyevo zajčico in nato odreče hčerki plačilo slušnega aparata. Mogoče mi lahko kdo to pojasni. Ali gre pri tem zame ali za njegovo hčerko? Sodišče je jasno odločilo, da mora plačati za slušni aparat.' Slušni aparat pri specialistu v Minneapolisu stane okoli 8.500 evrov, kar bi si premožni odvetnik lahko privoščil.

Ira Schacter sicer dela za eno najstarejših odvetniških pisarn v New Yorku Cadwalader, Wickersham & Taft in med sodelavci velja za ne ravno prijetnega človeka. Opisali so ga kot zelo kontrolnega in nesramnega do nekaterih sodelavcev. Njegov zakon se je sesul zaradi obtožb, da je pretepal svojo ženo, česar pa ga je sodišče oprostilo.

Po pripovedovanju Schacterjevega odvetnika naj bi plačeval 43.000 evrov na mesec preživnine svoji ženi, ki skrbi za njuna otroka. Poleg tega naj bi plačeval tudi za šolnine otrok in posredno plačeval tudi za razkošno življenje njegove žene, je še pojasnil njegov odvetnik.

Med ločitveno bitko je Schacter za roko zaprosil nekdanjo playboyevo zajčico Allenius, ki pa je zaroko prekinila pred dvema mesecema in mu tudi vrnila 155.000 evrov vreden zaročni prstan. Nekdanja zajčica, ki sedaj dela kot cvetličarka je dejala, da je z odvetnikom še kar prijateljica in da je naredil veliko dobrega za oba svoja otroka.

dekle
Svoji novi zaročenki je kupil 155.000 evrov vreden prstan. (Foto: Facebook)

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Upoštevate datum, ki je zapisan na embalaži živil?

calculate
glossary
indexes
indexes