19.02.2017
LJ
/ 3°

Zaradi te fotografije je ostala brez službe

Nemška televizijka Carmen Geiss se je pred tedni službeno mudila v Južni Ameriki, kjer pa je naredila napako, ki jo je stala službe. Žena premožnega poslovneža se je namreč odpravila na izlet v revno kolumbijsko četrt, kjer se je v svojih dizajnerskih kreacijah nastavljala fotografskemu objektivu in s tem po mnenju številnih žalila tamkajšnje prebivalce.

 

 

Carmen Geiss velja za neke vrste nemško Kim Kardashian. Kariero je začela kot manekenka, nato postala trenerka fitnesa, se poročila s premožnim podjetnikom in televizijcem Robertom Geissom in tudi sama zajadrala v televizijske vode. Pri 50-ih letih se lahko pohvali z družinskim resničnostnim šovom Die Geissens – Eine schrecklich glamouröse Familie (Geissovi – strašansko glamurozna družina), ki je na sporedu že skoraj 5 let in v katerem poleg nje in njenega soproga nastopata tudi njuni hčerki: 12-letna Davina Shakira in leto mlajša Shania Tyra Maria.

Prav v okviru tega resničnostnega šova je Geissova do pred kratkim sodelovala s televizijskim kanalom sonnenklar.TV, ki večino svojega programa namenja oglaševanju turističnih aranžmajev. V njihovi organizaciji je potovala po svetu in obiskovala najbolj zanimive kraje našega planeta. Med počitnicami v Južni Ameriki je v kolumbijski Cartageni tvegala izlet v revno mestno četrt in se tam veselo nastavljala fotografskemu objektivu. S tem ne bi bilo nič narobe, če ne bi bila od glave do peta odeta v najprestižnejše blagovne znamke in če ne bi nekaj teh fotografij objavila na družbenih omrežjih.

Opravičila se je

Ko je posnetke objavila na svetovnem spletu, se je nanjo namreč usul plaz kritik, češ da se je s svojim dejanjem norčevala iz revščine in bede tamkajšnjih ljudi. A poleg številnih kritičnih komentarjev, v katerih so jo sledilci in oboževalci spraševali, zakaj se do ušes nasmejana in v dragih dizajnerskih kreacijah ni fotografirala kar ob lačnem otroku, je Carmen Geiss posledice svojega navidez vedrega izleta občutila tudi na poslovnem področju. Televizijski kanal sonnenklar.TV je namreč nemudoma prekinil sodelovanje z njo.

Ni jasno, ali gre za slabo vest ali za izgubljeni posel, a tudi Carmen je ugotovila, da ni bila dobra zamisel, da se v dragih oblačilih nastavlja fotografskim objektivom v četrti, kjer ljudje nimajo niti za najosnovnejše življenjske potrebe. »Ugotovila sem, kakšen spektakel je povzročila moja objava iz delavske četrti v Cartageni. Rada bi se opravičila vsem, ki sem jih s tem užalila in prizadela,« je pred dnevi preko družbenega omrežja Facebook zapisala nemška starleta. Ali ji bodo gledalci ter oboževalci odpustili, bo pokazal čas, dejstvo pa je, da si je s svojim početjem (vsaj začasno) zaprla kar nekaj poslovnih priložnosti.

 

 

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 9
Important notice 24.01.2016 10:53:16
wow, kakšna kreatorska oblačila!!!!! škoda da ni pustila cene gor, da bi videli koliko je plačala za ta kos blaga, prešit z elastiko v pasu!
Important notice 24.01.2016 10:54:22
na drugi sliki pa štirinajst letnica s podloženim modrčkom! neokusno do konca!
 
BURGA 22.01.2016 22:47:18
Tale gospa je verjetno tudi prepričana, da gre zadnjih 15 let ljudem na zemlji vse boljše, tako kot misli ona od Bila.
 
BŠK 22.01.2016 20:27:22
Fejstbukanje in kreljanje te drago stane! Germani znajo vsaj narediti red!
BURGA 22.01.2016 22:48:42
To sta dokazala Dolfi in Angelca. Kdor ne uboga pa kaznovat.
azzurro9111 22.01.2016 20:04:00
O madnaboh, kera pljuča Karmen, juhej !!!!!!!
MUNGATUMBA 23.01.2016 06:06:47
Dobesedno: Ko papriko nafilaš je tudi velka in trdna..
deathbite 22.01.2016 16:43:34
Brez veze!
Zdravko Lajh 22.01.2016 16:19:48
Pridelovalci krompirja
Več komentarjev

Iskanje

 

Anketa

Bi sprejeli delo, zaradi katerega bi se vozili na drugi konec Slovenije?

calculate
glossary
indexes
indexes