21.02.2017
LJ
10° / 4°

VIDEO: Med letom opazili, da so na letalu odprta vrata

Ne letalu Jin Air je bilo 163 potnikov na poti v Busan v Južni Koreji. Med letom pa so ugotovili, da so na letalu odprta vrata. Eden od potnikov je posnel vrzel.

Posnetek priča o presenečenju potnikov, ker se je med letom odprl zasilni izhod. Pilot je zato obrnil boeing 737-800 in 163 potnikov se je vrnilo na letališče na filipinskem Cebuju.  

Potniki so po pristanku tožili o glavobolu in bolečinah v ušesu, a na srečo ni bil nihče huje poškodovan. "Mislil sem, da bomo umrli," je dejal Kin Jin-bae. Po njegovih besedah je bila odprtina tako velika, da bi lahko vanjo potisnil prst. "Zaradi pritiska so odrasle močno bolela ušesa. Kako hudo je moralo biti šele za otroke," se je spraševal potnik Lee Sang-gyu.

Potniki so v Južno Korejo prispeli s 15-urno zamudo z drugim letalom. Po navedbah Jin Aira, ki je hčerinska družba največje južnokorejske letalske družbe Korean Air Lines, prve preiskave sicer niso pokazale, da bi bilo z letalom kar koli narobe. Vzporedno preiskavo je napovedalo prometno ministrstvo, ki bo obenem opravilo tudi podrobni pregled varnosti vseh šestih nizkocenovnikov v državi.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 1
Volgangeg 07.01.2016 21:43:32
hehe sam si pa upa tale ko snema ce bi se slucajno vrata bol odprala bi ga lepo odpihnal vn
Več komentarjev

Iskanje

 

Anketa

Vas je strah, da se ne boste znali prilagoditi digitalizaciji in da boste ostali brez dela?

calculate
glossary
indexes
indexes