22.01.2017
LJ
/ -9°

V njenem domu se je zabavalo več deset ljudi, ko pa je pogledala v spalnico ...

Christina McQuillan je po klicu sosedov pridrvela domov. Našla je razdejano stanovanje, v katerem se je zabavalo več deset ljudi. Pri Airbnbju so obljubili pomoč, vendar ni znano, ali bodo tudi povrnili škodo.

Airbnb se je 24. decembra na Youtubu pohvalil, da bo več kot milijon oseb po celem svetu praznovalo silvestrovo v "njihovih" domovih. "Potovali bodo v 17.500 mest v 150 državah po celem svetu. Najbolj priljubljena destinacija je New York, ki mu po vrsti sledijo Pariz, London, Sydney, Barcelona in Berlin."

Praznovanje novega leta pa se je slabo končalo za najemodajalko, londonsko oblikovalko Christino McQuillan, ki je pohitela domov po klicu zaskrbljenih sosedov. V njenem stanovanju se je zabavalo več deset ljudi, v spalnici so imeli orgijo.

Pri Airbnbju so ji obljubili vso podporo, vendar ni znano, ali ji bodo povrnili tudi škodo, potem ko je preko njih oddala stanovanje na silvestrsko noč. A kratkotrajna najemodajalka je v njem priredila silvestrsko zabavo in ga popolnoma uničila.

Na silvestrovo so jo poklicali zaskrbljeni sosedi, ki so ji povedali, da je pri njej divja zabava. Takoj je pohitela domov, kjer je v razdejanjem stanovanju našla več deset ljudi, ki so popivali in se glasno zabavali. Ker naj bi jo v lastnem stanovanju celo napadli, je poklicala policijo. "Bilo je grozno. Po prihodu v stanovanje sva ji rekla, naj takoj odide. V smehu nama je odgovorila, da ima zabavo, da ne namerava zapustiti stanovanja. Zato sva izklopila elektriko."

Pri Airbnb so imeli med 35 milijoni gosti, ki so preko njihove platforme najeli stanovanja po celem svetu, le 540 primerov "povzročitev velike škode v vrednosti več kot 900 evrov". Aprila lani so kanadski policisti v hiši v Calgaryju našli razdejanje, pijačo in majonezo po vseh prostorih. Poklical jih je lastnik, ki je dogajanje opisal kot "orgijo z drogami". Po besedah Marka in Star King so ju sosedje opozorili na avtobus in številne avtomobile, ki so bili parkirani pred njunim domom. Ob njunem prihodu se je pri njima zabavalo približno 100 ljudi.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 3
 
BŠK 26.02.2016 21:00:13
Najemniki imajo očitno več pravic kot najemodajalci Večina njih sanja o bajnih zaslužkih, ki so bili še dobrih 10let nazaj v času tolarjev, ko smo bili še siti Poglejte tudi malo oglase in boste čedalje bolj zasledili sledeče zahteve : oddam v najem samo resnemu, in pod pogoji da je : samski, nekadilec, redno zaposlen, ne pije alkohola in ne jemlje opojnih substanc, seksualno neaktiven, itn...
 
pmx 10.01.2016 00:08:04
Ljudje morajo biti tako ali tako nori, da POPOLNIM TUJCEM dovoljijo nekontrolirano bivanje v njihovih prostorih. Če nimam denarja za hotel ali hostel ali šotor ... bom pa ostal doma.
Volgangeg 06.01.2016 15:18:01
ja sama je kriva kaj je pa pricakolava od 10 ljudeh da bojo lezal po kavcih tk k slovenci
Več komentarjev

Iskanje

 

Anketa

Ali podpirate predlog o uvedbi obveznega zdravstvenega nadomestila?

calculate
glossary
indexes
indexes