02.04.2015
LJ
14° / 0°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
zdenka22
Število vnosov: 2
04.12.2008 ob 11:16
 
Zanima me, kaj je v tej situaciji bolje: ali predčasno odplačati stanovanjski kredit (še 8 let)ali ga deloma odplačati in ostalo vložiti v dokončanje hiše, ali v celoti dokončati hišo in odplačevati kredit.
Slavko Malek
Število vnosov: 124
04.12.2008 ob 11:53
 
Predčasno nikakor odplačati!smiley V tem primeru izgubite največ, ker na to računajo banke. smiley Prve največje obresti ste že v bistvu odplačali banki in vse ostale stroške kar se tiče -odobritev kredita. Moje mnenje je, ker imam še sam kredit za hišo in verjetno še bom moral vzeti kredit za dokončanje hiše je ta, da bi se sedaj v kolikor bi začel graditi hišo, bi se odločil za vašo zadnjo varianto. Glede na gospodarsko krizo, ki sedaj vlada je pa tud en problem z kreditismileysmileysmiley Na vašem mestu, bi se dobro posvetoval z nekom, ki ima z bančništvom in z izdajanji kreditov strokovni pristop.

Npr. en dober internetni link za pridobivanje informacij o bančnih kreditih ipd.:
http://www.skb.si/preb/krediti.html

To je moj nasvetsmiley

S.smiley
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje

glasnik - 8

Dokaz, da se da uspeti tudi brez pohlepa in s trdim delom

Janez Zgonec je eden tistih podjetnikov, pri katerem takoj začutiš, da mu dejanja pomenijo več kot besede. O tem so pričali zelo skopi odgovori, ki nam jih je namenil na začetku našega pogovora. A na koncu se je izkazalo, da blagovno znamko DorJan upravlja človek z izdelno poslovno vizijo in trdnimi načeli.

calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Ste kdaj razmišljali, da bi poiskali delo v tujini?