18.01.2017
LJ
/ -3°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
malik123
Število vnosov: 146
07.12.2010 ob 10:51
 
FoxyBear, če si sposobna in vas je malo na tem področju pa valda ne delaš za 650€????
Se strinjam drugače...najemnine so predrage pri nas, sploh v razmerju z prodajnimi cenami stanovanj...Zato pa vsi silimo do lastne nepremičnine, ker si
*
če si najemnik!
Chillmalina
Število vnosov: 4
19.05.2011 ob 13:15
 
KBRANE je napisal:
Alenka jaz ti priporočam,da za naprej kar razmišljaj,ampak razmišljaj kako boš super končala študij,in potem kar hitro iz naše države,drugam delat in živet,kajti tukaj te ne čaka nič lepega...


Še dobro, da ti v tujini vse podarijo, ne smiley Sam prideš in imaš že vse na pladnju smiley Verjetno imaš ogromno izkušenj, kako se kot tujec prebiti v tujini, da tako prepričano vase pametuješ.

vlab
Število vnosov: 4
23.05.2011 ob 09:24
 
Najemnine niso drage. Draga so stanovanja. Najemnine so proti cenam stanovanj POCENI. KAKO? ZAKAJ?

Preprosto.

Stanovanja se NE splača oddajat v najem, ker enostavno v hranilnici z vezano vlogo dobiš jako več na leto ven, da ne omenjamo koliko manj rizika je na banki, napram vsem pripetijam ki jih z najemnikom lahko imaš. To pomeni da so najemnine napram cenam stanovanj enostavno prenizke.

VENDAR...

Kupna moč ljudi in potreba diktirata ceno in ta odraža trenutno kupno moč. Da bi cene najemnin še povišali, da bi oddajanje prišlo sploh v poštev, da bi se sploh izplačalo, pa ne pride v poštev, ker smo z najemninami že sedaj tam tam.

TOREJ...

iz tega sklenemo da so stanovanja predraga, zaradi katerih morajo biti najemnine tako visoke (in bi morale biti še višje, da bi vso oddajanje imelo sploh ekonomsko logiko).

PPOD ČRTO:

Stanovanja so predraga, NE najemnine.
danva
Število vnosov: 5
17.09.2015 ob 11:07
 
Ko sem študiral sem plačal zelo visoko najemnino za stanovanje, ne glede na to, kaj sem delil z dvema sostanovalci. Plačevanje visokih najemnin, je še posebej težko za študente, saj še vedno podprt s strani staršev.
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje

 
calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Ali pri iskanju zaposlitve uporabljate družbena omrežja?