01.04.2015
LJ
13° / 4°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
malik123
Število vnosov: 146
07.12.2010 ob 10:51
 
FoxyBear, če si sposobna in vas je malo na tem področju pa valda ne delaš za 650€????
Se strinjam drugače...najemnine so predrage pri nas, sploh v razmerju z prodajnimi cenami stanovanj...Zato pa vsi silimo do lastne nepremičnine, ker si
*
če si najemnik!
Chillmalina
Število vnosov: 4
19.05.2011 ob 13:15
 
KBRANE je napisal:
Alenka jaz ti priporočam,da za naprej kar razmišljaj,ampak razmišljaj kako boš super končala študij,in potem kar hitro iz naše države,drugam delat in živet,kajti tukaj te ne čaka nič lepega...


Še dobro, da ti v tujini vse podarijo, ne smiley Sam prideš in imaš že vse na pladnju smiley Verjetno imaš ogromno izkušenj, kako se kot tujec prebiti v tujini, da tako prepričano vase pametuješ.

vlab
Število vnosov: 4
23.05.2011 ob 09:24
 
Najemnine niso drage. Draga so stanovanja. Najemnine so proti cenam stanovanj POCENI. KAKO? ZAKAJ?

Preprosto.

Stanovanja se NE splača oddajat v najem, ker enostavno v hranilnici z vezano vlogo dobiš jako več na leto ven, da ne omenjamo koliko manj rizika je na banki, napram vsem pripetijam ki jih z najemnikom lahko imaš. To pomeni da so najemnine napram cenam stanovanj enostavno prenizke.

VENDAR...

Kupna moč ljudi in potreba diktirata ceno in ta odraža trenutno kupno moč. Da bi cene najemnin še povišali, da bi oddajanje prišlo sploh v poštev, da bi se sploh izplačalo, pa ne pride v poštev, ker smo z najemninami že sedaj tam tam.

TOREJ...

iz tega sklenemo da so stanovanja predraga, zaradi katerih morajo biti najemnine tako visoke (in bi morale biti še višje, da bi vso oddajanje imelo sploh ekonomsko logiko).

PPOD ČRTO:

Stanovanja so predraga, NE najemnine.
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje

glasnik - 8

Dokaz, da se da uspeti tudi brez pohlepa in s trdim delom

Janez Zgonec je eden tistih podjetnikov, pri katerem takoj začutiš, da mu dejanja pomenijo več kot besede. O tem so pričali zelo skopi odgovori, ki nam jih je namenil na začetku našega pogovora. A na koncu se je izkazalo, da blagovno znamko DorJan upravlja človek z izdelno poslovno vizijo in trdnimi načeli.

calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Ste kdaj razmišljali, da bi poiskali delo v tujini?