28.03.2015
LJ
16° / 2°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
kavcic29
Število vnosov: 1
11.09.2011 ob 09:46
*Odgovor na: makovopolje +
 
Pozdravljeni,

Zanima me še par vprašanj glede '"kupljenega'" d.o.o. in sicer :

-Je treba plačati vnaprej ali lahko plačaš za d.o.o., ko dobiš subvencijo 4.500, namreč sama bi zaprosila za sub.. Problem imam ker nimam niti 500 €.
-ali se lahko pridobi kakšen kredit oz. sredstva za poslovanje raze subvencije, glede na to, da nisi vložil toliko kapitala t.je7.500€.
- poslovno idejo imam dobro, vendar bi rabila za zagon še kej sredstev.

Hvala za odgovore !

Lep pozdrav in veliko sreče v poslu!!!smiley
dejc22
Število vnosov: 7
21.08.2011 ob 10:31
 
vse te agencije so največji nateguni. kradejo to je use kar znajo. ponudijo ti najnižje plačilo ker itak morjo se oni ti uzet ksnih 200eu, da so veseli.. tko da raj sm na zavodu pa da nimam za kruh kot pa da s kadarkoli upisem v kakšno agencijo. sploh pa v ta adecco. NE HVALA. razmislite preden se kdo upise v kaksno agencijo. manpower, adecco pa itd..... samo ne HVALA.
ansaj6
Število vnosov: 1
22.08.2011 ob 20:31
 
če nimaš izkušenj je rez težko..imam končano 7.stop. toda nihče me ni hotel vzet ker nisem imela izkušenj, napisala sem sigurno okrog 100 prošenj, 1 leto sem bila doma
-moj nasvet sprejmite karkoli...jaz sem začela v proizvodnji in potem napredovala pridobila izkušnje in nisem imela več problemov z zaposlitvijo..
lansko leto jeseni smo izvedeli da bo šla firma v likvidacijo, kar slabo mi je postalo saj sem bila prepričana, da sedaj sredi največje krize ne bom dobila službe, toda po novem letu se je število objav na zavdu potrojilo!! poslala sem 5 ali 6 prošenj in dobila 2 službi obe brez kakršnihkoli poznastev-verjetno tudi zaradi ugleda mojega prejšnjega delodajalca-fruit of the loom-tako svetujem, da poskusite dobit službo v kakem znanem, uglednem podjetju, kar vam bo velik plus pri iskanju prihodnjih služb..
Veliko sreče vsem, držim pesti za vse vas!! smiley
123m6v
Število vnosov: 3
29.11.2011 ob 20:41
 
živjo.

Mene zanima kako se znebiš služe z katero nisi zadovoljen. Saj na videz je vse ok. le da ne napreduješ in imaš minimalno plačo. Delaš na delovnem mestu tehnika imaš pa univerziteno izobrazbo in si ob tem imaš minimalno plačo. Strah me je iti stran ker služb ni ali dobiš isto kot jo že imaš. smiley LP
Žiga Kariž
Število vnosov: 4
01.12.2011 ob 17:10
*Odgovor na: 123m6v +
 
Je tvoje vprašanje kako dati odpoved, ali kako najti novo službo?
freddy
Število vnosov: 12
30.11.2011 ob 22:34
 
smiley
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje

glasnik - 8

Dokaz, da se da uspeti tudi brez pohlepa in s trdim delom

Janez Zgonec je eden tistih podjetnikov, pri katerem takoj začutiš, da mu dejanja pomenijo več kot besede. O tem so pričali zelo skopi odgovori, ki nam jih je namenil na začetku našega pogovora. A na koncu se je izkazalo, da blagovno znamko DorJan upravlja človek z izdelno poslovno vizijo in trdnimi načeli.

calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Kdaj malo povečate svoj dohodek še tako, da prodate prek spleta, kar ne potrebujete?