18.01.2017
LJ
-0° / -5°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
maz3k
Število vnosov: 1
08.06.2011 ob 11:07
 
vi ste vsi potegnjeni tu...kaj ni nateg...to je klasična goljufija s strani države oz. s strani monetarne politike(beri goddamn banke), saj s tem niso nardili nič drugega kot gnusno omejili ljudi z manjšimi dohodki, kaj šele naše mame in očete torej penzioniste.

572 EUR my ASS!!!

GREMO NA ULICE SLOVENCI!!!!......

al bomo ostali kimavci medtem ko naši uradniki, poslanci, politiki itd. itak samo kradejo državni dnar pa si gradijo vikende na hrvatiji.....smiley
onkr121
Število vnosov: 1
28.07.2011 ob 20:18
 
no tudi jaz imam eno grdo izkošnjo

in sicer imam problem z izvržbo in želim čimprej poplačati to (sranj)e
ker sem mislil da bom lahko kr tako poplačal to me je zelo zaneslo zato pišem da povem da prej k to urediš bolje je ne si zatiskt oči.

zato povem svojo izkušnjo

kupil sem avto na leasing in bil zelo zelo vesel sam sem uzel avto za 18.000€

huh bil je noro lep.
ampak bil je tudi zelo velik obrok odplačevanja ampak to me ni motilo saj sem imel dovolj denarja da to kamot odplačujem.
da so mi odobrili leasing sem potreboval poroka saj nisem bil redno zaposlen.

no nakar sem izgubil službo...( puffff)

RES HUDO JA
in bil na zavodu 3 leta tu in tam poplačal avto drgač ni šlo....
so se na banki malo razjezili in ja sledil je oduzem avta...
jezilo me je avto bil vreden 18.000€
poplačal sem 10.000€
avto cenilec ocenil za 5.000€ (halooooooooooo)
in tako sem ostal dolžan še 3.000€( hja tko sem mislil a nit blo tako)
tukaj so bile še obresti in use skupaj....
nakar nisem bil več zmožen da poplačam ostanek so se usedli na račun poroka.

use skupaj za poravnat 6.000€
evo sedaj sem dolžan poroku (saj je sprožil postopek preko sodišča in evo tukaj sem)

imam službo sem redno zaposlen
redni prilivi redni dohodki a kaj ko ne morem dobiti kredita za poplačevanje teh grdih neumnih grehov.
ne dobim limita ne dobim kredita...
pa mi vendar ni jasno....zakaj ne moreš iti na banko jim reči da si v tem in tem postopku in da želiš preko njih to poplačati saj vendar imajo tudi oni korist od tega (ne da rečejo da si v tem in onem postopku in da ni moč dobiti nikakršnega posojila niti kredita) da bi pač bilo tudi zanje lažje saj bodo imeli obresti provizijo in tko... ne
oni imajo raje da si ti v popolni pi.... in da jedva preživiš.... saj je od neto še potem položnc in ostalih stvari kot so hrana in to...
uglaunem ne vem zakaj nebi bilo bolje da oni dajo kredit in gre denar direktno njim ( se jim priloži izvržba in denar direktno gre njim ne meni )
poleg tega bi mi bilo lažje plačevati nevem 120€ mesečno kot pa da use poberejo....

pač evo ena izkošnja iz mojega življenja in tko pač je use je šola.

sedaj spim v strahu kaj sledi... rubež meni in moji družini saj nimam čisto nič...?
izguba še te službe ki sem jo krvavo potreboval?
in jo še potrebujem...

ja tako je...država ogromne zneske posoja tistim ki imajo ogromno....
ne posoja pa tistim ki želijo na novo zaživeti in mirneje zaspati...
pa useeno.... poplačal bom 18.000€ kaj mi bo ustalo?????
pufi še za 6.000€ skupaj 24.000€
in kaj imam ??? sanjski avto ki sem ga vozil je ustal v sanjah.
jaz pa sem v samem globokem dreku...
HVALA BANKAM IN DRŽAVI ZA TAKO SOCIALO...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gospakatja
Število vnosov: 522
30.07.2011 ob 12:54
 
onkr 121, nečesa (marsičesa) ne razumem:
- praviš, da si za lizing potreboval poroka, ker nisi bil redno zaposlen, potem pa si izgubil službo (kaj, torej, si bil ali nisi bil zaposlen?)
- 3 leta si bil na zavodu '"in tam poplačal avto'", a ga takrat nisi uporabljal? in če si ga, zakaj na koncu praviš, da si '"sanjski avto vozil v sanjah'"?
- če si avto uporabljal 3 leta, zakaj se čudiš, da je bil kot rabljeno vozilo vreden (za upnika!!) LE 5000€?
-zakaj boš sedaj poplačal 18 000€, če si jih v tistih 3 letih na zavodu že plačal 10 000, z '"odkupom'" zaplenjenega avtomobila še 5000 ( ok, razumem, da se je razlika 3000 s kakazenskimi obrestmi, stroški rubeža, stroški tožbe poroka,..... , zvišala na 6000€)? po mojem si torej dolžan '"le'" 6000€, če drži vse, kar praviš.
pa kaj ima pri tem država s svojo socialo? saj ni država sklenila lizinga za tvoj avto! sploh pa, kakšna sociala pa rešuje 18 000€ za nakup AVTOMOBILA??
Jaka Povh
Število vnosov: 1
07.03.2012 ob 13:09
 
Iz VBS leasinga so me brez predhodnega opomina klicali dne 9.2.2012 in 10.2.2012, da je zadnji rok za plačilo enega zapadlega obroka ter 3 obroka kaska dne 10.2.2012 in da moram v primeru neplačila vozilo vrniti. Zaradi slabših razmer vezano na prilive v našem podjetju, kjer sem zaposlen nisem mogel poravnati znesek, saj je prišlo do manjših zamikov z izplačilom plač, zato sem vozilo sam dostavil do skladišča VBS dne 10.2.2012, ter dne 15.2.2012 poravnal vse zapadle obveznosti do njih, nakar sem pozneje tudi avto prevzel nazaj.

Izstavili so mi račun za stroške odvzema v višini 660,00eur in priložili cenik v katerem piše stroški odvzema 120eur + manipulativni stroški. Račun sem v celoti zavrnil in kot takega vrnil, ker je bil račun izdan pavšalno brez kakršnekoli specifikacije računa oziroma dodatnega dokumenta o opravičenosti tega zneska.

V dopisu sem jih pozval, da za račun želim obrazložitev o opravičenih stroških in kaj je bilo storjeno za ta znesek oz. kateri so stroški ki so nastali v zvezi z odvzemom. Nakar od njih še do danes nisem prejel nobenega odgovora.

Od mene terjajo znesek v višini 660,00eur zaradi stroškov odvzema čeprav sem avto sam na svoje stroške dostavil do skladišča VBS leasinga. Zahteval sem, da se obveznost izniči ali zmanjša na pravičen znesek.

V pogodbi piše pod XIV. člen 4. Lj je po razdrtju pogodbe dolžan takoj vrniti vozilo na svoje stroške na kraj, ki ga določi VBS.Če vozilo ne vrne sam, vnaprej pooblašča VBS za odvzem vozila in se obvezuje, da mu bo to omogočil ter mu poravnal vse stroške v zvezi odvzemom.

Iz zapisnika o prevzemu predmeta leasinga je jasno napisano pod opombe: da sem vozilo sam dostavil do skladišča VBS.

Z njihove strani nisem bil seznanjen o višini stroškov odvzema vozila in mi tudi ob sklenitvi pogodbe niso bili znani a bi mi morali biti, prav tako tudi v pogodbi niso v nikakršni obliki navedeni. Splošni pogoji zavezujejo pogodbeno stranko, če so ji bili ob sklenitvi pogodbe znani ali bi ji morali biti znani.
Glede na pravo dejstvo bi bili v VBS leasingu ob poplačanem neutemeljeno izstavljenenem računu neupravičeno obogateni.

V pogodbi piše pod XIV. Člen 3. v
1. odstavku če je LJ v zamudi s plačilom začetnega obroka ali če je LJ v zamudi s plačilom dveh zaporednih obrokov in tudi v dodatnem roku 15-dni od pisnega opomina zapadlih obveznosti ne poravna. in
2. odstavek če je LJ v zamudi s posameznim obrokom ali drugo obveznostjo za več kot 15 dni in te tudi v dodatnem 15-dnevnem roku po opominu ne poravna

Od njih nisem prejel nobenega opomina, kar je razvidno tako v moji kot tudi v njihovi evidenci, so le klicali naj vozilo vrnem.

Glede na ugotovitve utemeljeno zaključujem, da je prišlo z njihove strani do kršitve zakonodaje RS, ter da je vse navedeno potrebno nenazadnje presojati tudi v luči ZVPot zato sem obvestil TRŽNI INŠPEKTORAT in zadevo predal njim.
rovenska
Število vnosov: 6
14.07.2016 ob 15:28
 
zdravo. Sem samo sporočamo dobre novice danes. Sem dobil posojilo v višini 5000 evrov v 24 urah na gospa hermine po njegovih navodilih, kot mi je povedala.
Zagotavlja posojila od 2000 evrov na 1.000.000 evrov v višini 2 %. za vse tiste, ki želijo sposoditi denar in ki so obupani, se lahko obrnete preko e-pošte: herminepecknik@gmail.com da bi dobili vaše posojilo v 24 urah.
Maria Ruzickova
Število vnosov: 13
11.01.2017 ob 15:11
 
Dober dan.

Sem dobil posojilo v višini 75.000 EUR iz Senator Walter. Obrnite se ga na; senatorrpwalter@hotmail.com ali senatorpwalter@seznam.cz. je ugledna posojilodajalec.
Maria Ruzickova
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje

 
calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Ste tudi vi prepričani, da je petek 13. slab dan za posel, delo in nakupe?