18.01.2017
LJ
/ -3°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
smalek10
Število vnosov: 22
06.02.2010 ob 16:45
 
Samo nekaj motivacijskih razlogov, zakaj se splača varčevati:

prihranki so nujno potrebni za občutek finančnega ravnovesja in zagotavljajo dolgoročno finančno varnost;
brez prihrankov se je vedno potrebno zanašati na druge (če so ti seveda pripravljeni pomagati);
prihranki so nujno potrebni za preživetje, v primeru izgube lastnih prihodkov (nezmožnost za delo zaradi poškodbe, odpoved delodajalca…);
starostna pokojnina bo morda ravno dovolj visoka za osnovno zagotavljanje materialne in socialne varnosti, nikakor ne za življenjski slog, ki ga sleherni posameznik živi danes oziroma takšnega, kot bi ga ob upokojitvi želel živeti…smiley
Nauders
Število vnosov: 125
26.02.2010 ob 21:38
 
šparat je treba, ampak prej bom dal denar v nogavico kot delnice in podobno
če bi ga imel v delnicah kot se mi je pred krizo posmehoval frend, bi bil danes brez ficka
malipuhec
Število vnosov: 8
12.03.2010 ob 19:29
 
smiley
kolcamož
Število vnosov: 10
15.03.2010 ob 14:01
 
šparatija ,ampak ne v banki......
vizijapod
Število vnosov: 5
11.04.2010 ob 09:15
 
Ni čist tk, da je nogavica najboljša varianta. V nogavici ti lahko denar samo zgnije pa še zelo trmast, odločen in dosleden moraš biti, da se tam res kaj nabere. Slej ko prej ga porabiš. Kje drugje se pa denar še plemeniti. Kot prvo moraš pa denar, ki ga daješ za varčevanje kar odpisati in ga pustiti tam kjer je za toliko časa kolikor si si na začetku varčevanja zadal. Pa naj je to nogavica, varčevalni račun, skladi...... Drugače vse skupaj nima smisla. Če pa koga zanima kako vsak mesec enostavno zaslužiti nekaj dodatnih fičnikov, ki jih lahko uporabiš ali za varčevanje, naložbe ipd. Mogoče lahko skupaj kaj storimo za boljše čase.

Lp
bdso1
Število vnosov: 9
12.04.2010 ob 14:01
 
Ja varčevat je treba za hude čase.Kako varčevat pa je danes velik problem.
BANKA je najbolj varna,toda tudi to NI 100% VARNO.Privat banka je bol nesigurna,toda tudi naše državne banke so pokazale da so nesigurne ,vrednost delnic NKBM so pale za 50%.
Zato so DELNICE,VELIKO tveganje!To ni za malega človeka.Imet moraš vsaj 200 000 €,DA TI OSTANE VSAJ POLOVICO, KO DELNICE PADAJO,če imaš srečo.Lahko pa ostaneš tudi BREZ VSEGA, ČE GRE FIRMA V STEČAJ.
Tudi INVESTICIJSKI SKLADI so isto.Nič ti ne pomaga raspršenost skladov,ČE VSI IZGUBLJAJO.VPRAŠANJE JE SAMO KAKO VELIKA BO IZGUBA!Posrednikom pa plačujemo provizijo ne glede na našo izgubo.ONI EDINI PROFITIRAJO.Zato nas tako vabijo,v razne sklade ali delnice.NIKOLI NIKOLI VEČ!! OD 20 000 €,ki sem jih vplačal v različne investicijske sklade ,sem dobil izplačano 7 500€.Denar sem hotel oplemenitit za nakup novega avtomobila.PO 1,5 leta plemenitenja mi je ostalo še samo to,seveda novega avtomobila pa še dolgo dolgo ne bo!!
Kako še imajo ti ludje obraz, da te vabijo nazaj v to POGUBO!
Se bom rajši preselil nazaj v prešno stoletje,in varčeval kot so naši starši.
BOLJE VRABEC V ROKI,KOTGOLOB NA STREHI!(se je spet izkazalo ,da zgodovina ne laže)
Lp
Modern
Število vnosov: 1
13.04.2010 ob 23:20
 
Strinjam se z bdso1, denar ne dejajte povsod varčevati, raje ga probejte obrnit.
------------------------------------------------------------ -----------------------Kontaktiral sem vizija podjetje, ki je navedel posel zadeva je huda, namreč dobesedno ne plačaš nič, pa lahko dobiš dost.


Če vas zanima uprašajte njega na mail: [mail] vizija.podjetje@gmail.com[/mail]

Dal vam bo vse napotke in pomagal do tistega česar danes dela velik denar.
Pomoč imate stalno brezplačno.
Zakon biznis ni kaj.
Dreams79
Število vnosov: 1
23.04.2010 ob 12:42
 
Jaz varčujem v plemenitih kovinah. Samo lansko leto je šlo naprimer zlato 40% gor smiley) pa še obdavčen ni smileysmiley Če koga zanima kaj okoli tega je tukaj moj kontakt : dreams@masicom.net
schein
Število vnosov: 1
13.05.2010 ob 17:36
 
Mene resnicno zanima kje lahko danes clovek s povprecno placo varcuje denar??? Za banke praviste da ni dobro, delnice enako itd.... Dejte mi povedat prosim kaksen dober nacin za varcevat svoj denar . Bral sem veliko o tem in se tudi pozanimal, Banke so mi ponujale da vezem denar, zavarovalnice.... in vse z idejo da lahko samo pridobim s tem da cez 10 let bom imel dvojni dobicek na racunu ker se mi bodo obresti dvigovale itd.... Ko pa vprasam ljudi okoli mi odgovorijo da je to en minimalen znesek, da vec pridobi banka sama kot jay v 10 letih. Kaj je tukaj realnega? Torej kako naj jaz vlozim ta denar?
McMxL
Število vnosov: 55
16.05.2010 ob 13:03
 
Jaz imam denar v vseh možnih investicijah... skladi, delnice, valutni trg, surovine, kovine... Mislim, da je pravilna razpršitev denarja najboljša, saj se na ta način lahko zelo dobro zavaruješ. Mesečni donosi pa so v tem primeru, več kot odlični smiley
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje

 
calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Ali pri iskanju zaposlitve uporabljate družbena omrežja?