02.03.2015
LJ
/ 6°

Članki

'Ah, jaz pa že ne potrebujem zavarovanja!'

03.09.2012, 11:31

V Sloveniji je izredno priljubljeno razmišljanje, da zavarovanj nihče ne potrebuje. Žal pa je pogosto tako, da imajo sklenjeno zavarovanje tisti, ki ga v osnovi ne potrebujejo, tisti, ki pa ga resnično potrebujejo, pa o tem nikoli ne razmišljajo.

S Volksbank je lahko varčevanje varno in donosno hkrati

17.02.2011, 09:59

Ko gre za naše prihranke, sta najpomembnejša varnost in donosnost naložbe. Nova finančna produkta COMBO 4 PLUS in COMBO 5 PLUS, ki jih sedaj nudi Volksbank, zagotavljata oboje.

Dvakrat premislite, preden rečete zavarovalnici adijo!

17.06.2010, 12:59

Zaradi pomanjkanja denarja se v teh težkih časih vse več zavarovancev odloča za prekinitev oziroma predčasen odkup življenskega zavarovanja. Zakaj je to največja napaka, ki jo lahko kdo stori?

Nekaj (nenavadnih) zamisli za obdarovanje

04.12.2009, 15:38

Na Cekinu vam posredujemo nekaj izvirnih zamisli za obdarovanje vaših najbližjih. Pri tem pa smo seveda upoštevali tudi debelino denarnice. Kaj torej komu podariti, ga razveseliti in ob tem vsaj ne (popolnoma) bankrotirati?

Majhne poteze, veliki prihranki!

28.10.2009, 17:20

Majhne stvari, na katere pogosto sploh ne pomislite, lahko korenito zmanjšajo vaše vsakdanje stroške. Pred vami je nekaj namigov, ki vam lahko pomagajo pri tem, da vaš težko prigarani denar ne bo več odtekal po nepotrebnem.

Naj bo luč!

30.09.2009, 12:17

Naša stanovanja že dolgo niso temačne luknje ali jame, v katerih so živeli naši daljni predniki. Odkar je Humphry Davy leta 1800 izumil žarnico in leta 1879 Thomas Alva Edison njeno konstrukcijo toliko izboljšal, da je postala primerna za širšo uporabo, so naši domovi in okolje okoli nas svetlejši, prijetnejši in varnejši.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Iskanje

glasnik - 8

Dokaz, da se da uspeti tudi brez pohlepa in s trdim delom

Janez Zgonec je eden tistih podjetnikov, pri katerem takoj začutiš, da mu dejanja pomenijo več kot besede. O tem so pričali zelo skopi odgovori, ki nam jih je namenil na začetku našega pogovora. A na koncu se je izkazalo, da blagovno znamko DorJan upravlja človek z izdelno poslovno vizijo in trdnimi načeli.

calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Kdaj malo povečate svoj dohodek še tako, da prodate prek spleta, kar ne potrebujete?