27.02.2015
LJ
/ 0°

Članki

Kdo so mladi Slovenci, ki prodirajo na tuja tržišča?

04.02.2015, 09:24

"Da svet takšnega proizvoda ne potrebuje, smo slišali vsak teden. Kljub temu nas nikoli ni bilo strah, da ideja ni dobra," pove vodja startupa, ki na trg pošilja izdelek, ki pomaga pri oglaševanju.

Fotografija, ki se ji smeji cel svet!

24.03.2014, 10:15

Ni gledal nobenega filma ali serije, da bi se naučil, da se ropar vedno zamaskira? Ker tega ni naredil, je 21-letnemu Nathanu Baxendaleu policija stopila na prste že po nekaj urah.

Posnetek ropa, ki vas bo nasmejal do solz

25.02.2014, 09:19

Posnetek ropa na Kitajskem ni nasmejal samo celega sveta - sam ropar je dejansko nasmejal celo bančno uslužbenko, ki jo je želel s svojim mesarskim nožem prestrašiti. Poglejte posnetek.

So se zmotili, ali so namenoma šokirali javnost?

18.11.2013, 13:39

Kreativnost ne pozna meja. To večkrat dokažejo tudi oblikovalci logotipov različnih podjetij in ostalih organizacij. A včasih tudi domišlija ne predvidi tistega, kar v resnici zazna človeško oko. Poglejte nekaj bizarnih primerov.

Poglejte najbolj intimne slike zvezdnice, ki jih bodo prodali na bizarni dražbi!

15.10.2013, 14:37

Naslednji mesec gre na dražbo paket predmetov slavne Marilyn Monroe, med njimi pa bodo tudi zdravniški zapiski in rentgenske slike njenega prsnega koša. Glede na izbor predmetov bo šlo za eno bolj dražb, ki pa jih v Ameriki ne manjka.

Bodo tako pritegnili več kupcev?

26.06.2013, 17:09

Medtem ko se v Sloveniji investitorji še z zadnjimi močmi borijo, da bi cene nepremičnin ohranili na visokih ravneh, na trgih, kjer cene padajo že pet let, prodajalci počnejo nemogoče in bizarne stvari, da bi prodali kakšen kvadratni meter.

Uvedli so 'deločitnice' in počitniški davek!

22.05.2013, 13:53

V vsakem podjetju se razvijejo določene navade, v katerih se odražajo poslovna kultura lastnikov in delovne navade zaposlenih. Za vas smo izbrskali nekaj najbolj bizarnih načinov, s katerimi delodajalci motivirajo zaposlene in razbijajo vsakodnevno monotonijo.

Je res vredna toliko?

12.03.2013, 15:51

Pogosto so kariere slavnih in bogatih odvisne od njihovih teles. Ker nesreča nikoli ne počiva, so se nekateri odločili, da bodo najbolj pomembne dele svojih teles zavarovali. Tako med najbolj bizarnimi predmeti zavarovanj najdemo vse od poraščenih prsi do zadnjice.

Bi sprejeli tako bizarno povabilo na kavo?

07.03.2013, 08:42

Kaj bi si mislili, če bi vaš šef začel parčkati zaposlene in vas v parih začel pošiljati na kavo? Kaj kmalu se lahko znajdete v taki situaciji, saj so strokovnjaki odkrili, da se tako lahko izboljša poslovanje v podjetju.

Je bil ta posnetek zanj usoden?

01.03.2013, 16:44

Andrew Mason, ustanovitelj Groupona, sodi med mlade podjetnike, ki so obogateli čez noč. Poleg bogastva pa so mu prepoznavnost prinesla nekatera dejanja, ki bi jih bolj pripisali otrokom kot pa direktorju 3 milijarde dolarjev vrednega podjetja.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Iskanje

glasnik - 8

Dokaz, da se da uspeti tudi brez pohlepa in s trdim delom

Janez Zgonec je eden tistih podjetnikov, pri katerem takoj začutiš, da mu dejanja pomenijo več kot besede. O tem so pričali zelo skopi odgovori, ki nam jih je namenil na začetku našega pogovora. A na koncu se je izkazalo, da blagovno znamko DorJan upravlja človek z izdelno poslovno vizijo in trdnimi načeli.

calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Kdaj malo povečate svoj dohodek še tako, da prodate prek spleta, kar ne potrebujete?