04.03.2015
LJ
/ 0°

Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Seznam zadetkov po rubrikah

Kaj se je zgodilo, da ju ne marajo več?

29.12.2011, 11:09

V najbolj elitnih soseskah na svetu, je vrednost nepremičnin odvisna tudi od tega, kdo v njih prebiva. Boljši renome imajo sosedi , višja je cena in obratno. In kdo so zvezdniki zaradi katerih ljudje bežijo iz uglednih sosesk?

Poglejte, katera zvezdnica 'lazi' za Bradom Pittom!

25.11.2011, 18:44

Komičarka Elle DeGeneres in njena žena Portia de Rossi se zanimata za hišo, ki jo prodaja Brad Pitt v Malibuju za dobrih 10 milijonov evrov.

Pogrešana v Hollywoodu! Kje sploh živita?

22.08.2011, 12:14

Angelina Jolie in Brad Pitt sta se razglasila za prebivalca sveta. In glede na to, da jo skoraj vsak drugi dan lahko vidimo na drugem koncu sveta, se upravičeno lahko vprašamo: 'Kje sploh živita?'

Nova vila za Brangelino! 32 milijonov evrov! Malenkost!

08.09.2010, 18:09

Sanjski par, popularno imenovan tudi Brangelina, že premoreta luksuzni dvorec v Los Angelesu in hišo v francoskem stilu v francoski četrti mesta New Orleans v ameriški zvezni državi Lousiana, ki je vredno okoli 2,7 milijona evrov.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Iskanje

glasnik - 8

Dokaz, da se da uspeti tudi brez pohlepa in s trdim delom

Janez Zgonec je eden tistih podjetnikov, pri katerem takoj začutiš, da mu dejanja pomenijo več kot besede. O tem so pričali zelo skopi odgovori, ki nam jih je namenil na začetku našega pogovora. A na koncu se je izkazalo, da blagovno znamko DorJan upravlja človek z izdelno poslovno vizijo in trdnimi načeli.

calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Kdaj malo povečate svoj dohodek še tako, da prodate prek spleta, kar ne potrebujete?