28.02.2015
LJ
10° / -0°

Članki

Veste, koliko v življenju zapravite za cigarete?

30.01.2015, 10:29

Da je kajenje precej draga razvada, ni nobena skrivnost, a dejstvo je, da nihče ne vodi evidence o tem, koliko denarja pravzaprav zapravi za nakup cigaret in ostale stroške, ki spremljajo ali so posledica kajenja. Na enem izmed ameriških spletnih portalov so se odločili narediti izračun, koliko denarja njihovi prebivalci v življenju zapravijo za kajenje. Številke so ogromne!

Kako to leto končno privarčevati kaj več?

05.01.2015, 15:40

Čeprav res ni težko vseh denarcev, ki jih prejmemo, tudi zapraviti, saj se vedno najde nekaj, kar bi bilo treba kupiti, je prav, da poskušamo čim več tudi prihraniti. Zbrali smo nekaj nasvetov kako.

Se bo moral Janković posloviti?

19.12.2014, 12:08

29. decembra bodo na javni dražbi poskušali prodati avtomobil znamke mercedes, v katerem se naokrog prevaža šef Electa Naložb Damijan Janković.

Spoznajte podjetja, kjer je užitek delati

03.03.2014, 11:21

Mnoga podjetja se zavedajo, da bodo najboljše kadre pridobili z odličnimi pogoji dela. Zato zaposlenim nudijo številne ugodnosti, od toliko dopusta, kot mislijo, da ga potrebujejo, do možnosti, da sami izbirajo, kdaj bodo delali od doma.

Javnost je ogorčena!

31.01.2014, 12:47

Britanski poslanci gospodinjstvo kraljice Elizabete II. pozivajo k zmanjševanju stroškov. Kot so izpostavili v poročilu, je kraljica v zadnjih letih stroške zmanjšala le za pet odstotkov, kar nikakor ne zadostuje.

Kam na najdražje medene tedne na svetu?

22.11.2013, 14:22

Ko si zaljubljenca na poroki obljubita večno zvestobo, se praviloma, če le dopuščajo finance, odpravita še na medene tedne. Tisti, ki nimajo skrbi z denarjem, se lahko odločajo med destinacijami, kjer že ena noč romantike stane več kot povprečna slovenska letna plača.

Nekoč oboževani zvezdnik šokiral z bankrotom!

22.11.2013, 10:27

Aaron Carter je bil še nedolgo tega eden največjih zvezdnikov pop glasbe. Predvsem mlajša publika ga je oboževala. A otroci rastejo in njegova slava je zbledela, z njo pa so usahnili tudi prihodki.

Preverite, kaj spremembe pomenijo za družinske finance

22.11.2013, 09:11

Poslanci so prikimali popravkom socialne reforme. Otroški dodatek se ne bo več v celoti štel v dohodek družine, ugotavljanje prejemkov pa naj bi bolje odražalo dejansko stanje. Poglejte izračune, kaj spremembe pomenijo za različne družine.

Zaradi varčevalnih ukrepov družina letno ob eno plačo

06.11.2013, 10:57

Vladni ukrepi za rešitev iz krize šestčlansko družino s povprečnimi dohodki stanejo kar 1400 evrov letno. Zdaj je vlada predlagala še ukinitev indeksacije dohodninske lestvice in olajšav z inflacijo, kar bo družini odneslo še okoli 150 evrov. Kar precej stroškov pa bo prinesel še nepremičninski davek.

Zadnji predlog davka na nepremičnine: višji davki za prazna stanovanja in črne gradnje

07.10.2013, 13:12

Vlada je na spletnih straneh objavila zadnji predlog zakona o davku na nepremičnine. Višji davek bo za prazna stanovanja, davek bo tudi za sakralne objekte, davku se ne bodo izognili niti kmetje.

Video

Forum

Iskanje

glasnik - 8

Dokaz, da se da uspeti tudi brez pohlepa in s trdim delom

Janez Zgonec je eden tistih podjetnikov, pri katerem takoj začutiš, da mu dejanja pomenijo več kot besede. O tem so pričali zelo skopi odgovori, ki nam jih je namenil na začetku našega pogovora. A na koncu se je izkazalo, da blagovno znamko DorJan upravlja človek z izdelno poslovno vizijo in trdnimi načeli.

calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Kdaj malo povečate svoj dohodek še tako, da prodate prek spleta, kar ne potrebujete?