06.03.2015
LJ
10° / 0°

Članki

7 trikov, ki jih morate poznati, če delate v pisarni

16.05.2014, 11:02

Težko je osem ur delati z enako produktivnostjo; kljub temu je dela običajno toliko, da se je treba k temu prisiliti. Da bi vam pomagali, smo zbrali 7 trikov, s katerimi bo to lažje.

Že zaradi malenkosti lahko obtičite na meji

10.05.2013, 09:10

Pred bližajočimi se počitnicami se je dobro seznaniti tudi s tem, kaj, v kakšni količini in v kakšni vrednosti lahko izvozimo in uvozimo, ko potujemo v tujino. S tem boste preprečili morebitne nevšečnosti na meji in poskrbeli za čim bolj nemotene počitnice.

Zadeta medicinska sestra kradla in nakupovala s prižganim rešilcem

11.01.2011, 15:12

37-letna britanska medicinska sestra Esther Thomas je bila dežurna, ko je ekipa prejela klic na pomoč. A je pacient na koncu zavrnil prevoz v bolnišnico. Zato je Esther šla 'malo po svoje'.

Pritožbe delavcev, a le za čir na želodcu, nobenih koristi...

03.05.2010, 01:37

Služba ni zabava, zna biti izjemno stresna. Vendar to še ni izgovor, da ste večino svoje delovne dobe na robu živčnega zloma. Razen kroničnih bolezni, kakšnih drugih koristi namreč ne boste imeli.

Osmi marec – prijetna dolžnost?

08.03.2010, 15:04

Dan žena je mednarodni praznik žensk, ki ga praznujejo vsako leto 8. marca. Opominja na ekonomsko in politično enakopravnost ter socialno enakopravnost in dosežke žensk. Nekatere in predvsem nekateri praznik spregledajo, po pomoti ali čisto namensko. Kaj lahko naredijo tisti, ki bodo neprijetno situacijo reševali zadnji hip?

Kam za 8. marec

08.03.2009, 06:48

Ker je tokratni dan žena na nedeljo, smo preverili, kje in do kdaj lahko po Sloveniji na ta dan kupite rože in po kakšni ceni. Ob tem pa še, kam lahko na primer zvečer povabite svojo najdražjo.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Iskanje

glasnik - 8

Dokaz, da se da uspeti tudi brez pohlepa in s trdim delom

Janez Zgonec je eden tistih podjetnikov, pri katerem takoj začutiš, da mu dejanja pomenijo več kot besede. O tem so pričali zelo skopi odgovori, ki nam jih je namenil na začetku našega pogovora. A na koncu se je izkazalo, da blagovno znamko DorJan upravlja človek z izdelno poslovno vizijo in trdnimi načeli.

calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Kdaj malo povečate svoj dohodek še tako, da prodate prek spleta, kar ne potrebujete?