05.03.2015
LJ
/ 3°

Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Končno več izbire

01.12.2014, 15:32

Ljudje smo bolj in manj drzni; nekateri imamo raje več svobode in več tveganja, drugi smo bolj previdni in stavimo na zagotovila, tretji spet iščemo srednjo pot med drznostjo in zanesljivostjo. Prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje bo po novem ponujalo več svobode pri izbiri naložbene politike, saj se boste lahko odločili tudi za sklad, ki vam potencialno omogoča višje donose. Seveda ob prevzemanju večjega naložbenega tveganja.

Predstavljamo 9 najpogostejših počitniških prevar

01.08.2014, 09:19

Predstavljamo 9 najpogostejših načinov, na katere vas lahko poskušajo kot turista v kraju, ki vam ni dobro znan, pretentati in iz vas izmamiti čim več denarja. Na kaj je treba biti pozoren?

Mlada Slovenca služita milijone! Ne boste verjeli, kako jima je uspelo!

05.02.2014, 08:11

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu.

Kako lahko vsak smrtnik postane milijonar?

19.12.2013, 14:18

Čeprav cene iz dneva v dan rastejo, je milijon evrov v glavah mnogih še vedno tista vsota, ki naj bi omogočala brezskrbno življenje. Kako bi lahko torej vsaj teoretično prišel do te magične številke vsak smrtnik?

Tako je Kim naredila prostor za novega!

22.10.2013, 16:19

Znamenita starleta Kim Kardashian se je znebila diamantnega prstana, ki ji ga je ob zaroki podaril košarkaš Kris Humphries. A ob prodaji je na dan prišlo nekaj šokatnih podrobnosti.

Razkrili skrivni jezik ultra bogatih!

01.10.2013, 10:10

Značilnost družbenih skupin je, da jih med seboj povezuje tudi tipičen način izražanja. Tako imajo tudi super bogat svoj žargon. Spoznajte ga!

Zagotovo niste vedeli, da z Justinom počnejo tudi to!

28.08.2013, 13:54

V Ameriki,kjer je slava ena največjih vrednot, banke pod posebnimi pogoji ponujajo plačilne kartice, ki jih podpirajo slavni. Med njimi je tudi mladi zvezdnik Justin Bieber.

Nam bodo sedaj zaračunali vsako uporabo bančnih kartic!?

02.07.2013, 14:03

Priprava se nova direktiva EU, ki bi lahko spremenila način bančnega poslovanja. Z njo želijo sicer omejiti provizije, ki jih banke in izdajatelji kreditnih in plačilnih kartic zaračunavajo trgovinam in ponudnikom storitev, a nastale stroške bi banke lahko prenesle na uporabnike.

Vi povejte, koliko denarja potrebujete, oni ga zberejo namesto vas

05.06.2013, 16:38

Če ste prepričani, da imate dobro idejo, vam ni treba čakati, da se bo odprlo nebo ali da vam bo pomagala država (kar je približno enako verjetno), izkoristite lahko tudi možnosti, ki jih nudijo nove oblike komunikacije.

Spoznajte moža, ki lahko uniči vse banke

23.05.2013, 10:09

Ben Milne je eden tistih, ki naj bi oblikovali svet, kot ga bomo poznali čez nekaj let. Naslednji veliki vizionar. Njegov novi sistem spletnega plačevanja pa spravlja velike finančne institucije v obup, saj jim bo odnesel velik del lahkega zaslužka.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Iskanje

glasnik - 8

Dokaz, da se da uspeti tudi brez pohlepa in s trdim delom

Janez Zgonec je eden tistih podjetnikov, pri katerem takoj začutiš, da mu dejanja pomenijo več kot besede. O tem so pričali zelo skopi odgovori, ki nam jih je namenil na začetku našega pogovora. A na koncu se je izkazalo, da blagovno znamko DorJan upravlja človek z izdelno poslovno vizijo in trdnimi načeli.

calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Kdaj malo povečate svoj dohodek še tako, da prodate prek spleta, kar ne potrebujete?