23.04.2014
LJ
21° / 9°

Članki

Slovenec, ki je kariero začel z nominacijo za oskarja

26.03.2014, 09:08

Ko je pred šestimi leti, da bi diplomiral iz filmske režije, posnel kratki film Vučko, si ni nikoli mislil, da bo čez pol leta sedel v Los Angelesu na podelitvi študentskih oskarjev.

Lahko bi se zgodilo v Ameriki, a se je zgodilo pri nas!

17.02.2014, 18:36

Zveni kot ameriška zgodba o neverjetnem uspehu. Dekle prične svoj hobi prek bloga deliti s svetom, nato pa po samo dveh letih prav zaradi tega prvega koraka postane resnična zvezda.

Stilistka o primernem poslovnem oblačenju

05.02.2014, 08:14

V poslovnem svetu na žalost niso pomembne le naše sposobnosti. Ob današnjem hitrem tempu jih ljudje, s katerimi pridemo v stik, marsikdaj niti nimajo časa spoznati. Zato je tako ključen tudi prvi vtis, ki ga pustimo.

To morate vedeti, da bi prihranili v trgovini!

29.01.2014, 08:10

Kupovanju hrane se ne da izogniti, saj si ne moremo privoščiti, da bi bili lačni. Je pa za povrh za naše zdravje bistveno, da posežemo po čim kakovostnejših živilih. Da bi čim ceneje jedli čim bolje, smo zbrali nekaj nasvetov.

Martina iz Gostilne: Skušali so jo pretentati!

27.01.2014, 14:25

Potem ko je zapustila šov Gostilna išče šefa, je bila Martina ohrabljena, da končno uresniči svojo največjo željo. Želela si je prevzeti svojo lastno gostilno, a bi se pri tem skorajda močno opekla.

S tem trikom boste privarčevali pri hrani!

20.12.2013, 08:40

Hrane pač ni mogoče izbrisati iz svojega seznama stroškov, a to ne pomeni, da ni mogoče pri njenem nakupovanju veliko prihraniti, če le upoštevate vsaj enega izmed naslednjih trikov.

Česa se lahko naučimo od najbogatejših?

24.12.2013, 08:38

Marsikomu uspe svoje premoženje z lastnim delom močno oplemenititi. Preberite si, kaj je po mnenju številnih izredno uspešnih podjetnikov, ki so spregovorili za revijo Forbes, tisti ključen recept, ki na koncu pripelje do zmage.

S tem posnetkom je postala kraljica Youtuba!

12.11.2013, 14:16

Ste že slišali za Jenno Mourey? Še ne? Pa še boste, Jenna, ki se na Youtubu predstavlja kot Jenna Marbles je namreč najbolj popularna ženska na tem socialnem omrežju.

'Za vsako uspešno žensko stoji še bolj uspešna ženska'

11.10.2013, 09:19

Kamala se je rodila v Skopju, v Makedoniji. Pred 9 leti, pri enaindvajsetih, je sama prišla v Slovenijo, kjer je dokazala, da se vse da, če se hoče, ali, kot pravi sama: ’Ne potrebuješ ’jajc’, da bi spekel torto, potrebuješ pa 'jajca', da nekaj narediš v življenju.'

Zapomnite si ga. Osvojil bo svet!

12.09.2013, 14:10

Elon Musk je človek, ki si želi spremeniti svet, ki ga poznamo. Njegovi projekti so vizionarski in usmerjeni v reševanje težav pred katerimi se večina zemljanov ustavi. O tem, da razmišlja drugače, kot ostali milijarderji, pričajo tudi njegove izjave.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Iskanje

glasnik - 8

Dokaz, da se da uspeti tudi brez pohlepa in s trdim delom

Janez Zgonec je eden tistih podjetnikov, pri katerem takoj začutiš, da mu dejanja pomenijo več kot besede. O tem so pričali zelo skopi odgovori, ki nam jih je namenil na začetku našega pogovora. A na koncu se je izkazalo, da blagovno znamko DorJan upravlja človek z izdelno poslovno vizijo in trdnimi načeli.

calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Stisk roke

Razmišljate, da bi odprli svoje podjetje?