03.03.2015
LJ
13° / -1°

Članki

Preverite, kaj vam za jesen pripravljajo mobilni operaterji!

12.08.2011, 09:13

Ob Simobilovi uvedbi letnega pavšala in napovedanih podražitvah smo pregledali trenutno ponudbo vseh slovenskih mobilnih operaterjev in kakšne novosti vam pripravljajo v bližnji prihodnosti.

Koliko boste plačali za telefonske pogovore v tujini?

01.08.2011, 12:53

Počitnice so pred vrati in preden se odpravite v tujino, je pametno preveriti, kakšne so cene storitev gostovanja mobilnih operaterjev v tujini.

Podjetniki telefonirajo drugače!

05.11.2010, 02:02

Mobilni telefon je nepogrešljiv pripomoček vsakega podjetnika, od direktorja do uslužbenca. Zanesljive in cenovno dostopne komunikacije so lahko ključ do uspeha. Biti dosegljiv vedno in povsod, je privilegij, vendar tudi dolžnost. Mobilna telefonija za male in velike podjetnike.

Zakaj podjetniki plačujejo višje opomine?

21.10.2010, 16:16

Fizične in pravne osebe, kamor lahko štejemo tudi samostojne podjetnike, praviloma niso enako obravnavane, pa naj gre za storitve na bankah, v državnih uradih in ustanovah, tudi mobilni operaterji niso nikakršna izjema. Vsaka skupina ima pač svoje prednosti in slabosti.

Telefon za 5,5 milijona evrov!

15.10.2010, 12:37

Večina uporabnikov mobilne telefonije je povsem zadovoljna s kakovostnim mobilnikom, ki brez težav izpolnjuje njihove zahteve, a mnogi tudi vedo, da so mobilniki potrošno blago. Ko odsluži svoje, roma v reciklažo. Česar pa prav gotovo ne bi naredili z enim izmed najdražjih na svetu!

VIDEO: Lahko svojega mobilnega operaterja zlahka zamenjate ali ne?

18.08.2010, 19:06

Mobilna telefonija je del življenja in večina od nas je s svojim mobilnikom ter storitvami, ki nam jih ponujajo mobilni operaterji, tesno povezana. Kaj pa, ko se razmere za malega človeka spremenijo - nam bodo dovolili mirno odkorakati skozi vrata naravnost v objem konkurence?

Mobilni internet - hitra in učinkovita rešitev!

16.08.2010, 11:44

Dostop do interneta že dolgo ni več prestiž, postal je del vsakdana, uporabljamo ga tako za delo, za pridobivanje bolj ali manj pomembnih informacij, pa tudi za zabavo, saj so prostrane digitalnega sveta skoraj brezmejne!

Menjujete operaterja? Previdno, da ne ostanete brez številke!

14.07.2010, 13:37

Nevednost vas lahko drago stane, še posebej, če ne preberete drobnega tiska oziroma ne poznate podrobnosti pogodbe, ki ste jo sklenili. Vsekakor lahko zamenjate operaterja, a nikakor ni nujno, da boste številko, ki ste jo uporabljali doslej, tudi obdržali!

Na Hrvaškem čim manj govorite!

23.06.2010, 13:38

Na portalu Cekin.si ponovno, kot pred letom dni, primerjamo cene gostovanja slovenskih mobilnih uporabnikov v omrežjih hrvaških operaterjev. Pri ceni pogovorov nas je seveda zanimala tarifa tako dohodnega kot odhodnega klica, pa tudi cene SMS in MMS sporočil ter prenosa podatkov.

Pokliči me, sem brez denarja!

16.06.2010, 02:25

Uporabniki predplačniških paketov mobilne telefonije se lahko znajdejo v situaciji, da je njihov račun nenadoma prazen, a bi morali nujno opraviti klic. Kako si lahko pomagate v tem primeru?

Video

Forum

Ni zadetkov!

Iskanje

glasnik - 8

Dokaz, da se da uspeti tudi brez pohlepa in s trdim delom

Janez Zgonec je eden tistih podjetnikov, pri katerem takoj začutiš, da mu dejanja pomenijo več kot besede. O tem so pričali zelo skopi odgovori, ki nam jih je namenil na začetku našega pogovora. A na koncu se je izkazalo, da blagovno znamko DorJan upravlja človek z izdelno poslovno vizijo in trdnimi načeli.

calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Kdaj malo povečate svoj dohodek še tako, da prodate prek spleta, kar ne potrebujete?