28.02.2015
LJ
10° / -1°

Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Uf, po koliko je kurilno olje! Le kam po denar za novo varčno peč?

25.01.2012, 16:05

Ali zaradi rekordnih cen energentov razmišljate o bolj varčnem ogrevalnem sistemu ali o električnem avtomobilu? Poglejte, katere banke ponujajo ekološke kredite in kako do njih!

Bodite EKO in pomagala vam bo tudi država!

08.04.2010, 10:51

Slovenski Eko sklad pripravlja program za izboljšanje energetske učinkovitosti, ki naj bi bil gotov februarja. Preverili smo, kaj bo program prinesel in kdaj bodo na voljo denarna sredstva.

Naše banke in ekološki krediti

05.03.2010, 19:46

Ekologija seveda stane in projekti, ki se jih lotevamo v imenu ekologije, so praviloma dragi. A rešitev je, najamete lahko ekološki kredit, ki je praviloma ugodnejši.

Boste preklopili na rumeno?

04.03.2010, 07:32

Sonce kot največji, obnovljiv in neomejen energetski vir, predstavlja potencial, kakršnega nima noben drug vir energije. Kaj lahko iztržite zase?

Tudi do 85 odstotkov manj za ogrevanje!

19.11.2010, 16:11

Velikokrat se srečamo s pojmi, kot je pasivna hiša ali energetsko varčna hiša, pa vendar nismo popolnoma prepričani, kaj to sploh pomeni. Zato smo se odločili, da vam v tokratnem pojasnimo izvor in pomen pasivne hiše.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Iskanje

glasnik - 8

Dokaz, da se da uspeti tudi brez pohlepa in s trdim delom

Janez Zgonec je eden tistih podjetnikov, pri katerem takoj začutiš, da mu dejanja pomenijo več kot besede. O tem so pričali zelo skopi odgovori, ki nam jih je namenil na začetku našega pogovora. A na koncu se je izkazalo, da blagovno znamko DorJan upravlja človek z izdelno poslovno vizijo in trdnimi načeli.

calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Kdaj malo povečate svoj dohodek še tako, da prodate prek spleta, kar ne potrebujete?