24.04.2014
LJ
22° / 10°

Članki

Nekaj na tej sliki je zelo, zelo narobe! Poglejte, kaj!

24.04.2014, 08:16

Fotografije sebe, ki jih posnamemo sami, so zaradi tehnologije, ki to omogoča, vse pogostejše. Kar pomeni, da marsikateri študent na ceremoniji podelitve diplom, v ključnem trenutku posname "selfie."

Sosedje so mislili, da je običajen starček – izkazalo se je, da je resnica bolj zlovešča

14.04.2014, 10:26

Deloval je kot povsem običajen upokojenec, ki živi v povprečnem blokovskem naselju in si s svojo pokojnino ne more privoščiti veliko. A njegovo stanovanje je skrivalo mračno skrivnost.

9 najboljših pisarniških prvoaprilskih šal!

01.04.2014, 10:10

Spet je tu prvi april, dan, ko se je dovoljeno pošaliti tudi na delovnem mestu. Ponujamo vam nekaj idej, s katerimi boste lahko navdušili svoje sodelavce in nadrejene ter postali "največja faca."

Mimoidoči niso mogli verjeti svojim očem!

21.02.2014, 11:09

Kar naenkrat so videli Batmana, ki mirno opazuje mesto. Kip, ki ga je valižanski par postavil na svoji terasi, je pritegnil nemalo pozornosti. Postaviti pa sta ga dala, da bi svoje stanovanje prodala.

Lucy Liu je v resnici tudi Yu Ling! Yu Ling pa je priznana ...

12.02.2014, 10:03

Lucy Liu je zaslovela kot Čarlijev angelček, a mnogi ne vedo, da ni znana le v igralskih vodah. Zelo cenjena je tudi kot umetnica, le da svoja dela prodaja pod drugim imenom. Poglejte, katerim.

Dva bančna izpiska, ki vas bosta pustila brez besed!

27.01.2014, 08:05

Imeti na računu milijon dolarjev ni v takšni metropoli, kot je New York, najbrž nič posebnega; to vsaj dokazuje posnetek izpiska stanja na računu, ki je ležal ob enem izmed bankomatov. Je pa dober prikaz tega, kako velike so razlike med ljudmi, izpisek, ki ga je bankomat izdal malo pred tem.

Bomo že jutri vzklikali njeno ime?

26.01.2014, 17:40

Bomo kmalu namesto Rihanna vzklikali Abimbola? Ali krajše: Bim? To je namreč hči nigerijskega tajkuna, ki je odločena, da ji bo uspelo postati zvezda. Njena pot proti nebu naj bi se začela prav jutri.

Te fotografije s Facebooka so jim uničile življenje!

07.01.2014, 08:22

Angleški mediji so objavili zgodbo o skupini mladostnikov, ki je v devetih mesecih zakrivila številne vlome in tatvine luksuznih avtomobilov. Policaji pa z njimi niso imeli veliko dela, saj so svoje podvige pridno beležili in jih objavljali na Facebooku.

Spoznajte trenutno najbolj norega bogataša na svetu!

21.11.2013, 12:09

Dan Bilzerian je eden tistih bogatašev, ki se nadvse trudi, da bi cel svet videl in vedel kako lepo mu je v življenju. Divje zabave, adrenalinske vragolije in razmetavanje denarja pridno beleži in objavlja na youtubu in twitterju.

Kitajski tajkun s svojo hišo šokiral svet!

20.11.2013, 11:46

Liu Chonghua je kitajski milijarder, ki je obogatel s prodajo tort in peciva. Ko se je njegov bančni račun dovolj napolnil se je odločil, da si bo zgradil sanjski, oziroma pravljični dom. Tako sedaj sredi Kitajske en za drugim rastejo pravljični gradovi.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Iskanje

glasnik - 8

Dokaz, da se da uspeti tudi brez pohlepa in s trdim delom

Janez Zgonec je eden tistih podjetnikov, pri katerem takoj začutiš, da mu dejanja pomenijo več kot besede. O tem so pričali zelo skopi odgovori, ki nam jih je namenil na začetku našega pogovora. A na koncu se je izkazalo, da blagovno znamko DorJan upravlja človek z izdelno poslovno vizijo in trdnimi načeli.

calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Stisk roke

Razmišljate, da bi odprli svoje podjetje?