02.03.2015
LJ
12° / 4°

Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

To morate vedeti, če imate zaposlitveni intervju

07.01.2014, 10:48

Eden najuspešnejših podjetnikov na svetu, Elon Musk, je razkril, kako na intervjuju za zaposlitev izbere nove sodelavce. Njegov nasvet je dobra priprava za soočenje s katerim koli delodajalcem.

Take nesreče svet še ni videl!

07.10.2013, 14:34

Elon Musk lastnik podjetja Tesla motors je na najbolj krut način spoznal, kako lahko en dogodek spremeni prihodnost podjetja. Zaradi posnetka objavljenega na spletu jeizgubilk kar 1,5 milijarde dolarjev.

Danes razkrit izum stoletja: dvakrat hitreje kot z letalom in ceneje kot z vlakom!

13.08.2013, 10:37

Elon Musk je podjetnik in vizionar. Njegvoi električni avtomobili Tesla premikajo meje mogočega, njegovi raketoplani oskrbujejo vesoljsko postajo. Danes naj bi razkril načrte za nov revolucionarni način potovanja.

Kdo bi si mislil, da je vpletena tudi ruska mafija!

26.07.2013, 16:14

Zaposlitveni razgovori so lahko izredno stresni. Vprašanja, ki jih dobivajo kandidati so včasih na prvi pogled lahko tudi absurdna. A zagotovo ima vsako svoj namen. Z avas smo zbrali nekaj najbolj neobičajnih.

Je to človek, ki bo rešil svet?

17.05.2013, 11:42

Elon Musk je podjetnik novega kova. Izjemno bogastvo si je pridobil kot ustanovitelj podjetij Zip2 in Pay Pal, svoj denar pa zdaj vlaga v dejavnosti, ki naj bi pomagale spremeniti svet: v električne avtomobile, sončno energijo in vesoljske avanture.

Njegov običajen dan: Izstrelil raketo v vesolje in razbil avto za tri milijone

17.05.2013, 11:34

Elon Musk je podjetnik novega kova. Izjemno bogastvo si je pridobil kot ustanovitelj podjetji Zip2 in Pay Pal, svoj denar pa sedaj vlaga v dejavnosti, ki naj bi pomagale spremeniti svet. Poglejte si, kako poteka njegov delovni dan.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Iskanje

glasnik - 8

Dokaz, da se da uspeti tudi brez pohlepa in s trdim delom

Janez Zgonec je eden tistih podjetnikov, pri katerem takoj začutiš, da mu dejanja pomenijo več kot besede. O tem so pričali zelo skopi odgovori, ki nam jih je namenil na začetku našega pogovora. A na koncu se je izkazalo, da blagovno znamko DorJan upravlja človek z izdelno poslovno vizijo in trdnimi načeli.

calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Kdaj malo povečate svoj dohodek še tako, da prodate prek spleta, kar ne potrebujete?