03.03.2015
LJ
12° / 0°

Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Ne boste verjeli, kaj so si bogataši omislili sedaj!

22.11.2013, 14:38

Očitno imajo bogati vsega preveč. Jaht, ekskluzivnih turističnih destinacij in prestižnih hotelov. V modi je nov trend: če si bogat moraš preživeti počitnice kot revež.

Razkrita beda slovenskega turizma!

14.11.2013, 09:14

Smo tik pred pričetkom zimske turistične sezone, ki naj bi privabila tudi tuje turiste in njihov denar. A kot kaže Slovenci včasih enostavno ne znamo ali pa celo nočemo izkoristiti priložnosti, ki se nam ponujajo. Več v prispevku kolegov iz oddaje Preverjeno!.

Od sosedov hodijo z vedno bolj norimi računi!

22.08.2013, 08:33

Če si boste med počitnicami privoščili obisk katere od svetovnih znamenitosti, se sprijaznite s tem, da bodo poskušali ponudniki različnih storitev iz vas in vaše denarnice potegniti maksimalno količino denarja. Našo sosedi so v tem očitno prvaki.

Umazani triki hotelirjev vaba za naivne turiste

09.08.2013, 10:52

Pravkar ste na fotografiji zagledali sanjski kraj za počitnice. Samotna peščena obala, hotel kot grad iz pravljice ... Le da v zgodbi ni nobenih dobrih vil, ampak 'zlobni photoshop', ki vam prikriva pravo resnico.

Pogled v hrvaške cenike: steklenička vode 4 €!

05.06.2013, 11:01

Kot kaže hrvaška postaja ena najdražjih turističnih destinacij v Evropi. Le nekaj dni nazaj so vse ljubitelje Jadranskega morja šokirale nove cene trajektnih prevozov, hrvaški mediji pa so se danes razpisali o cenah vode po restavracijah.

Hrvati začeli 'guliti' turiste. Cene poskočile v nebo!

24.05.2013, 14:42

Hrvaški spletni portal 24sata.hr se je odločil preveriti cene v hrvaških gostinskih obratih. Kot kaže, se pri sosedih za krizo ne zmenijo, saj so ponudbo hrane in pijače pred začetkom visoke sezone močno podražili.

64 evrov za sladoled? Hvala lepa in nasvidenje!

08.05.2013, 08:36

Da znajo ponudniki gostinskih storitev drago zaračunati tudi lokacijo, na kateri delujejo, se je nedavno prepričala skupina angleških turistov, ki so v Rimu za štiri porcije sladoleda odšteli kar 64 evrov.

6 neverjetnih skrivnostnih otokov, kjer lahko uživate 'sredi ničesar'

10.09.2012, 16:25

Bi pobegnili na samotni otok? Večina najbrž ne bi imela prav nič proti, če bi šlo le za nekaj dni sanjskega dopusta, otok pa bi bil sicer brez bučnih turistov, a z veliko mero udobja.

Najbolj vroča podjetnica na svetu ponuja zaslužek tudi Slovencem!

22.08.2012, 16:39

Jamie Wong je najbolj vroča podjetnica ta hip. Njeno spletno stran, ki ponuja turistične storitve, obišče vsak teden za 30 odstotkov več ljudi, poslovno priložnost pa ponuja tudi Slovencem.

Kraji, kjer bo osamljena tudi vaša denarnica

15.07.2012, 10:12

Tudi tisti, ki prisegajo na življenje v mestnih središčih, bi včasih naredili vse, da bi se otresli življenja s hitrim tempom in mestnim vrvežem. Prav zato ponujamo nekaj vročih namigov za pobeg v naravo in osamljenost ...

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Iskanje

glasnik - 8

Dokaz, da se da uspeti tudi brez pohlepa in s trdim delom

Janez Zgonec je eden tistih podjetnikov, pri katerem takoj začutiš, da mu dejanja pomenijo več kot besede. O tem so pričali zelo skopi odgovori, ki nam jih je namenil na začetku našega pogovora. A na koncu se je izkazalo, da blagovno znamko DorJan upravlja človek z izdelno poslovno vizijo in trdnimi načeli.

calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Kdaj malo povečate svoj dohodek še tako, da prodate prek spleta, kar ne potrebujete?