28.02.2015
LJ
10° / -0°

Članki

Zvezdniki s še eno – bolj skrivno – kariero!

06.11.2014, 08:49

Mnogi zvezdniki so hkrati igralci, pevci, plesalci pa še kaj. Toda nekateri imajo zraven še eno kariero, ki jim je morda sploh ne bi pripisali. Poglejmo, s čim se še ukvarjajo nekateri slavni.

Kako se to pomlad zabavati ceneje?

17.03.2014, 09:28

Pomlad je eden najlepših letnih časov, ko posije sonce in okrog nas vse zacveti. Predstavljamo vam nekaj nasvetov, kako se čim bolj zabavati tudi, če za svojo zabavo ne smete porabiti veliko denarja.

Šla na operacijo, zdaj ne bo nikoli več zaprla oči!

31.03.2011, 13:12

Marilyn Leisz iz New Jerseyja v ZDA toži kirurga Paula Parkerja. Ta ji je operiral veke, zdaj pa ne more več zapreti oči!

Nekaj zamisli, da v teh časih ne bankrotirate!

10.07.2009, 11:08

Težki časi zahtevajo zahtevne ukrepe. Če si postavite svoje meje in pri njih vztrajajte, je velika verjetnost, da boste krizo preživeli brez finančnih porazov ali celo bankrota. Kako "ne živeti" na veliki nogi?

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Iskanje

glasnik - 8

Dokaz, da se da uspeti tudi brez pohlepa in s trdim delom

Janez Zgonec je eden tistih podjetnikov, pri katerem takoj začutiš, da mu dejanja pomenijo več kot besede. O tem so pričali zelo skopi odgovori, ki nam jih je namenil na začetku našega pogovora. A na koncu se je izkazalo, da blagovno znamko DorJan upravlja človek z izdelno poslovno vizijo in trdnimi načeli.

calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Kdaj malo povečate svoj dohodek še tako, da prodate prek spleta, kar ne potrebujete?