03.03.2015
LJ
12° / -0°

Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Račun, ki je pretresel svet

03.01.2014, 08:19

Si predstavljate, da se sredi noči zbudite z vnetjem slepiča? Ker gre za smrtno nevarno stanje, vas pripeljejo v prvo bolnišnico. Tu vam sicer rešijo življenje, a tudi izstavijo račun za osem tisoč evrov.

Kako ravnati v primeru škode zaradi neurja?

30.07.2013, 09:17

V neurjih, ki smo jim priča, nastaja veliko škode, ki jo bodo povrnile zavarovalnice. Seveda je potrebno upoštevati pravila in predpisane roke.

Razkrili najnižjo slovensko pokojnino!

29.05.2013, 13:33

Najnižja pokojninska osnova za tiste pokojnine, ki so uveljavljene letos, znaša 758 evrov, najvišja pokojninska osnova pa 3034 evrov, je na današnji seji sklenil Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje.

Vse uprizorjeno samo zaradi zavarovalnice?

15.05.2013, 11:27

Zavarovalnice se vsak dan spopadajo z večjim številom goljufij s področja avtomobilskega zavarovanja. A posel prevarantov postaja vse težji. Poglejte kako in s čim se zavarovalnice borijo proti neupravičenim zahtevkom.

Dvig prispevkov bo postopen

18.02.2013, 09:31

Na ministrstvu za delo so pripravili predlog, po katerem bo dvig mesečnega prispevka za obvezno pokojninsko zavarovanje, ki ga morajo plačati prostovoljno vključeni v zavarovanje, postopen. Kaj se bo zgodilo s prispevki za obvezno zdravstveno zavarovanje?

Ne odlašajte s prijavo škode!

17.01.2013, 12:22

Zimske vremenske razmere vsako leto prinesejo tudi večje število prometnih nezgod. Če se nam tovrstna nevšečnost pripeti, je bistveno, da vemo, kako pravilno ukrepati, da se izognemo neprijetnim finančnim posledicam.

Poceni zavarovanje lahko drago stane!

03.10.2012, 10:36

Zavarovanje doma potrebuje vsak lastnik nepremičnine. Škode, ki ob nesrečnih slučajih nastanejo na hiši, stanovanju in stanovanjski opremi, so lahko zelo visoke, potrošnik pa jih brez ustreznega zavarovanja le s težavo krije sam. Pri ZPS so preverili, na kaj morajo biti potrošniki posebej pozorni, ko sklepajo zavarovanje doma.

Pomembna nemška investicija na slovenskem trgu

06.09.2012, 13:21

ERGO Versicherung Aktiengesellschaft, Dunaj, ERGO zavarovalnica, podružnica v Sloveniji predstavlja v težkih gospodarskih razmerah pomembno tujo naložbo na slovenskem trgu, saj gre za eno redkih v zadnjem času. Je del zavarovalne skupine ERGO, ki s svojo celovito ponudbo zavarovalnih produktov sodi med vodilne zavarovalne skupine tako v Nemčiji kot tudi v Evropi. Zavarovalna skupina ERGO pa je članica družine Munich RE, ene izmed vodilnih pozavarovalnic in zavarovalniških skupin v svetovnem merilu.

Nezgodno zavarovanje: ga vaš otrok res potrebuje?

29.08.2012, 13:40

Prve dni pouka bo vaš otrok domov prinesel cel kup ponudb za šolsko nezgodno zavarovanje. Vi pa morate ponudbo dobro prebrati (tudi droben tisk!) in razmislite, ali vaš otrok zavarovanje sploh potrebuje. In če ga, izberite tistega, ki vam najbolj ustreza.

Nesreča ne počiva, kaj storiti?

14.06.2012, 16:48

Nesreča se nam lahko pripeti na vsakem koraku, z nezgodnim zavarovanjem pa lahko poskrbite vsaj za svojo finančno varnost in svojih bližnjih v primeru najhujšega.

Video

Forum

Iskanje

glasnik - 8

Dokaz, da se da uspeti tudi brez pohlepa in s trdim delom

Janez Zgonec je eden tistih podjetnikov, pri katerem takoj začutiš, da mu dejanja pomenijo več kot besede. O tem so pričali zelo skopi odgovori, ki nam jih je namenil na začetku našega pogovora. A na koncu se je izkazalo, da blagovno znamko DorJan upravlja človek z izdelno poslovno vizijo in trdnimi načeli.

calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Kdaj malo povečate svoj dohodek še tako, da prodate prek spleta, kar ne potrebujete?