18.01.2017
LJ
/ -3°

Zakladi Slovenije

Ste se kdaj vprašali, koliko je v resnici vreden prstan, ki vam ga je podarila babica?

V slovenskih domovih se skriva ogromno zakladov: nakit, ki se seli z roda v rod, pohištvo, ki že desetletja krasi družinske hiše, slike neznanih avtorjev, različni zgodovinski predmeti, zbirke starih knjig, znamk in značk, mogoče je pravi zaklad celo star šivalni stroj, ki že leta in leta počiva na podstrešju. Na to vprašanje lahko odgovori le strokovnjak. In Cekin.si ga ima. Sodni izvedec in cenilec za področje uporabne umetnosti Tomaž Lipovec že čaka na slike in opise vaših zakladov, ki jih bo za vas ocenil.

Pošljite nam slike predmeta, katerega vrednost vas zanima, in čim bolj natančen opis, ki naj vsebuje čim več podatkov o predmetu: izvor, leto nastanka, kratka zgodovina predmeta ... Napišite vse, kar bi lahko našemu strokovnjaku pomagalo pri določanju vrednosti.

Ime in priimek *
Kraj *
Telefon/mobilni telefon
Elektronski naslov (e-mail) *
Predmet, ki ga prijavljam *
Izvor predmeta (kako je prišel v vašo last) *
Približno leto nastanka predmeta *
Kratek opis predmeta in njegove zgodovine *
Morebitni dodatni podatki, ki bi pomagali pri oceni vrednosti predmeta *
Pripni sliko 1
Pripni sliko 2
Pripni sliko 3
Pripni video
Potrjujem, da sem lastnik predmeta, ki ga prijavljam.

Strinjam se, da prijavnica in poslane fotografije/videi s trenutkom prijave postanejo last Produkcije Plus, d.o.o., ki materialov ne bo vrnila ter jih sme kakorkoli in kadarkoli uporabiti v vseh medijih.

Potrjujem, da sem prebral in razumel splošne pogoje in se zavedam, da sem s tem, ko sem poslala prijavnico, sprejel pogoje, dogovore in pravila, ki so navedeni v Pogojih za prijavo in da so vsi podatki, ki sem jih navedel v prijavnici, resnični in točni. Zavedam se, da je vsak neresničen ali zavajajoč podatek, ki sem ga navedel, lahko podlaga za takojšnjo izločitev iz akcije Zakladi Slovenije.

Strinjam se

Iskanje

 
calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Ali pri iskanju zaposlitve uporabljate družbena omrežja?