BANKE

Kako hitro in enostavno do kredita?

Natisni
Zakaj ne more biti odobritev kredita hitrejša, enostavnejša in kreditojemalcu bolj prijaznejša? V bistvu je lahko, le pravo banko morate izbrati.

Slovenci smo vedno veljali za varčen narod, ki s težko prigaranim denarjem želi ravnati premišljeno. Z denarjem si želimo kupiti stanovanje, varčujemo tudi za pokojnino, za pomoč otrokom, za počitnice, za črne dni, ko je zlata rezerva več kot dobrodošla. 

Vsakomur od nas se je že kdaj zgodilo, da si s privarčevanim denarjem ni mogel zagotoviti tistega, kar je v danem trenutku nujno potreboval. Rešitev je bil seveda kredit. Številni pa se za najem kredita odločijo, čeprav imajo privarčevan denar. Zakaj? Zato, ker tako skozi mesece smiselno razporedijo zneske vračila, niso toliko finančno obremenjeni, pri tem pa jim še vedno v rokah ostane privarčevana varnostna rezerva. Si predstavljate na primer, da začnete obnavljati stanovanje, ko vas nenadoma doleti hujša okvara osebnega vozila? Oboje hkrati poravnati z gotovino je kar težko, dobiti takojšen kredit tudi. Če ste zlato rezervo pustili za plačilo nenačrtovanih izdatkov, za načrtovane pa najeli kredit pri banki, boste to krizno situacijo lažje preživeli. 

Slovenci smo zahtevni kreditojemalci. Zelo smo previdni in zahtevamo jasno opredeljene kreditne pogoje. Brez skritih stroškov, ki nas bodo presenetili, ko bomo pogodbo že podpisali. Brez nejasnosti, brez dvoumnih odgovorov bančnih svetovalcev, ko jim bomo zaupali naša skrbno pripravljena vprašanja, na katere pričakujemo jasne odgovore. 

Kolikokrat ste že slišali koga reči, da je doma prebiral drobni tisk in da sploh ni vedel, o čem je govora? Ali pa, da je nenadoma ugotovil, da se je v drobnem tisku skrivalo še sto različnih določil, ki v bistvu izpodbijajo tisto, kar se je z banko dogovoril?

Slovenci pri najemu kredita zahtevamo transparentnost in jasnost. Ne želimo občutka, da se prav v vsakem stavku, ki je zapisan v pogodbi, skriva past. Ne želimo premišljevati, kje je kakšen "trik", s katerim nas banka želi pretentati.

Ste se z banko že vse dogovorili, nato pa ste v drobnem tisku odkrili številne stvari, ki so vas presenetile in na katere vas bančni uslužbenec ni opozoril? Da, tudi to se dogaja. Zato odkrijte banko, ki ji je transparentnost na prvem mestu!
Ste se z banko že vse dogovorili, nato pa ste v drobnem tisku odkrili številne stvari, ki so vas presenetile in na katere vas bančni uslužbenec ni opozoril? Da, tudi to se dogaja. Zato odkrijte banko, ki ji je transparentnost na prvem mestu!FOTO: Dreamstime

Kup dokumentov, stanje v vrsti ...

Tisti, ki kredit že imajo ali pa so v fazi pridobivanja le-tega, znajo tudi potožiti, da je letanje od banke do banke utrujajoče. Večina zahteva kup dokumentov in potrdil, ki jih je potrebno priložiti k vlogi za odobritev kredita. Nato stanje v vrsti – eni, drugi, tretji ... Zakaj ne more biti odobritev kredita hitrejša, enostavnejša in kreditojemalcu bolj prijazna? 

V bistvu je lahko, le pravo banko morate izbrati. Če ne zaupate bankam in bančnim svetovalcem, potem zaupajte prestižnemu certifikatu Najugodnejša banka 2019! Certifikat Najugodnejša banka 2019 je nagrada revije Moje finance iz raziskave med bankami na slovenskem trgu v septembru 2019. Certifikat pridobi banka, ki dokaže, da ljudem ponuja naj osnovno košarico bančnih storitev, naj depozit, naj stanovanjsko posojilo in naj potrošniško posojilo. In: Najugodnejša banka leta 2019 je Nova KBM!

Ko smo tudi sami "preklikali" njihovo ponudbo, smo zasledili trenutno zelo zanimivo akcijo. Gre za kredit NAPREJ, za katerega Nova KBM zagotavlja, da ga boste dobili brez stroškov odobritve, brez skritih stroškov in brez skritih presenečenj. Gre za enostaven in razumljiv kredit, ki kreditojemalcu ne bo delal sivih las. 

Tudi od mukotrpnega stanja v vrstah in številnih ponovnih obiskov se boste lahko poslovili, saj bo pri Novi KBM vaš kredit odobren že v nekaj minutah. Če ste razočarani, saj niste komitent Nove KBM, vaša banka pa nima tako odlične ponudbe, vas razveselimo z dejstvom, da je potrošniški kredit NAPREJ na voljo tudi za stranke drugih bank. Dobite do 30.000 evrov kredita samo v nekaj minutah.

Nova KBM vas vabi na svojo spletno stran in v svoje poslovalnice, kjer vam bodo zaposleni dokazali, da so si prestižni certifikat najugodnejše banke v letošnjem letu resnično zaslužili ter da jim je na prvem mestu transparentnost poslovanja in zadovoljstvo strank. 

Brez skritih pasti v drobnem tisku, brez čakanja, brez stroškov odobritve, brez skritih presenečenj ... Kredit, ki je enostaven in razumljiv! Da, tudi to obstaja - pri pravi banki, ki sta ji na prvem mestu transparentnost in zadovoljstvo strank! In prav to si želijo slovenski kreditojemalci.
Brez skritih pasti v drobnem tisku, brez čakanja, brez stroškov odobritve, brez skritih presenečenj ... Kredit, ki je enostaven in razumljiv! Da, tudi to obstaja - pri pravi banki, ki sta ji na prvem mestu transparentnost in zadovoljstvo strank! In prav to si želijo slovenski kreditojemalci.FOTO: Dreamstime

Na kaj konkretno morate biti pozorni kreditojemalci, si lahko preberete v članku "Kredit mora biti jasen in razumljiv vsem potrošnikom!".

Sponzorirana vsebina