NEPREMIČNINE

To hišo v Ljubljani lahko plačate tudi s kriptovalutami

Natisni1
Ste kdaj pomislili, da bi nepremičnino kupili s kriptovalutami? Če je vaš odgovor pritrdilen, je na Brezovici naprodaj popolnoma nova enodružinska hiša, ki jo odlikujeta sodobna arhitekturna zasnova in izvrstna lokacija. Nepremičnina je na voljo za 295.650 evrov, lahko pa jo vplačate tudi z virtualnim denarjem.

Nova soseska na Brezovici.
Nova soseska na Brezovici.FOTO: nepremicnine.net

V mirnem in zelenem predelu ljubljanskega predmestja, le sedem kilometrov oddaljenem od centra Ljubljane, je v fazi izgradnje soseska 15 samostojnih enodružinskih hiš. Od posameznih stanovanjskih enot je šest že prodanih, dve sta rezervirani, na voljo za nakup pa jih je ostalo še sedem. 

Ena od hiš, ki so še na razpolago, meri 168 kvadratnih metrov bruto površine in sestoji iz dveh etaž – pritlične, ki je opredeljena kot dnevna cona in nadstropne  –opredeljene kot nočna cona. Objektu pripada tudi 410 kvadratnih metrov veliko zemljišče, na katerem so utrjene površine, ki so pripravljene na ozelenitev in ureditev parkirnih mest. Vsaki stanovanjski enoti pripadata dve parkirni mesti, zunaj pa je predvidena tudi shramba. 

Nepremičnino odlikuje funkcionalna zasnova prostorov.
Nepremičnino odlikuje funkcionalna zasnova prostorov.FOTO: nepremicnine.net

PREBERI ŠE
Pohitite! Rok za nakup teh stanovanj se izteka

Objekti bodo zgrajeni do pete gradbene faze, za popolno dokončanje pa bo moral poskrbeti kupec. V tem primeru govorimo o dobavi in polaganju talnih oblog ter sanitarne keramike, dobavi in vgradnji notranjih vrat ter virov za ogrevanje ter o finalnih slikopleskarskih delih. V domeni potencialnega kupca je tudi izbira, nabava in montaža pohištva, kar pomeni, da si izbrano nepremičnino lahko le-ta opremi po svojih željah in jih prilagodi svojim potrebam. 

PREBERI ŠE
Hiše v okolici Ljubljane prodajajo za nizke zneske

Kot glavne kvalitete posameznih objektov so izpostavljeni kakovostni trajno vgradni materiali in moderna zasnova s funkcionalno razporeditvijo prostorov. 

Predvidena vselitev je v roku enega leta. Nepremičnina je na voljo za 295.650 evrov, lahko pa jo vplačate tudi s kriptovalutami. Podrobnosti oglasa preverite TUKAJ

Morate pa priznati, da podobni oglasi, kjer prodajalec sprejema tudi kriptovalute, pri nas niso tako pogosti.

Novogradnjo na Brezovici lahko kupite tudi s kriptovalutami.
Novogradnjo na Brezovici lahko kupite tudi s kriptovalutami.FOTO: nepremicnine.net

 

KOMENTARJI (1)
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
PRIJAVI KOMENTAR Pravila za objavo komentarjev
PREKLIČI
blazboss 12.09.2018, 8:39:55
mogoce sem corav sam ne vidim s katero kriptovaluto lahko to placam !?!?