NEPREMIČNINE

Hiše po znižani ceni na voljo že za 52 tisočakov

Natisni2
Če smo nedolgo nazaj govorili o nepremičninah, ki v Ljubljani že presegajo 6000 evrov na kvadratni meter, je po drugi strani širom Slovenije trenutno na voljo tudi marsikatera enodružinska hiša, ki se jo da kupiti že za nekaj več kot 50 tisoč evrov. Za to ceno seveda ne moremo pričakovati lokacije v starem delu centra kakšnega večjega mesta, lahko pa pričakujemo mirno okolje, idilično naravo in nobenih bližnjih sosedov.

V Upravni Enoti Murska Sobota, natančneje v Puževcih, na novega lastnika tako čaka dvostanovanjska hiša v velikosti 302,6 kvadratnega metra neto površine, od katerih je bivalnega dela za 145,5 kvadratnega metra. Objekt sestoji iz kletne etaže, v kateri sta dva prostora, primerna za shrambo, garaža in kurilnica. V pritličju stavbe se nahaja bivalni del s kuhinjo in pripadajočo manjšo shrambo, jedilnica, dnevni prostor, spalnica, otroška soba in kopalnica. V prvem nadstropju se tlorisna razporeditev praktično ponovi. Objekt se nahaja na izredno mirni idilični lokaciji in je umeščen na 870 kvadratnih metrov veliko pripadajoče zemljišče, ki je zazidljivo. Trenutna cena znaša 52.900 evrov, vendar se je glede končnega zneska še mogoče dogovoriti. Cena nepremičnine je sicer že znižana iz 59.900 evrov. Ostale podrobnosti o sami ponudbi preverite TUKAJ.

hiša, znižano
hiša, znižanoFOTO: nepremicnine.net

PREBERI ŠE
Garsonjera v Ljubljani presegla ceno 6000 evrov na kvadratni meter

V prijetnem naselju Anski vrh, v okolici Celja, je naprodaj samostojna hiša v izmeri 160 kvadratnih metrov. Zgrajena je bila leta 1987 in prenovljena leta 1995. Sam objekt je umeščen na večjo parcelo, ki jo sestavljata gozdno in kmetijsko zemljišče z vinogradom. Ob hiši sta umeščeni še dve garaži in samostojno gospodarsko poslopje. Velikost celotnega zemljišča znaša 17.361 kvadratnih metrov in je popolnoma komunalno urejeno. Do objekta vodi tudi redno vzdrževana asfaltirana cesta. Trenutna cena nakupa znaša kar 14.000 evrov manj, kot prvotno zastavljena. Več fotografij in ostale podrobnosti ponudbe preverite TUKAJ.

hiša, znižano
hiša, znižanoFOTO: nepremicnine.net

PREBERI ŠE
V tej državi ponujajo nepremičnine zastonj

V občini Bloke, na idilični lokaciji v naselju Topol, je naprodaj resnično zanimivo zasnovana enostanovanjska samostojna hiša. Zgrajena je bila leta 1980 in je velika 62,7 kvadratnega metra. Pripada ji tudi ločena garaža z manjšo letno kuhinjo, dodatno shrambo in drvarnico. Nepremičnina je odlično vzdrževana, tlorisna razporeditev prostorov pa je sledeča: skozi predprostor vstopimo skozi zaprto verando, ki ima čudovit razgled na okolico, sledijo kuhinja, spalnica, kopalnica in manjša soba. Dve sobi se nahajata tudi v kleti, kjer sta umeščena še shramba in kopalnica. Objekt je vsekakor vreden podrobnejšega vpogleda, več fotografij in ostale podatke o sami ponudbi, vključno s ceno, pa lahko preverite TUKAJ.  

hiša, znižano
hiša, znižanoFOTO: nepremicnine.net

Na Koroški Beli je po znižani ceni naprodaj samostojni stanovanjski objekt, ki se nahaja na izredno lepi lokaciji v samem centru vasi in jo odlikuje izjemen razgled na dolino. Objekt je bil zgrajen leta 1917 in skoraj v celoti prenovljen v letu 2017. Obsega tri etaže, v katerih si tlorisno sledijo klet in garaža v spodnji etaži; samostojna stanovanjska enota z ločenim vhodom in vsemi priključki v visokem pritličju, ki ji v prvem nadstropju sledi še ena ločena stanovanjska enota. Objekt, ki je sicer velik 123 kvadratnih metrov, je tako primeren za eno ali dve družini. Več fotografij, trenutno ceno in ostale podrobnosti ponudbe preverite TUKAJ

hiša, znižano
hiša, znižanoFOTO: nepremicnine.net

KOMENTARJI (2)
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
PRIJAVI KOMENTARPravila za objavo komentarjev
PREKLIČI
Infraping 11.04.2019, 14:13:53
klinčeva lj - js bi s hišo na kozjanskem mel pol milijona evrov, če bi bila v lj, ker pa ni, je vredna le 150 tisočakov
Mladen sir 09.04.2019, 16:56:14
Meni bi lahko že enkrat eno kupili,ker ste mi dolžni denar ne da samo mislite kako ste nam dali hiše v resnici pa nam niste dali nič,ker odvetniki kradejo naš denar nekateri črpajo .Lahko mi prinesete papirje pa ključe pa na moje ime.