NEPREMIČNINE

To hišo lahko kupite po znižani ceni

Natisni0
Kranjska Gora tako med Slovenci kot tudi našimi severnimi in zahodnimi sosedi velja za pravi biser. To dokazuje število in zasedenost turističnih kapacitet na območju doline pod Poncami. Pred kratkim je na novo zaživel tudi prenovljen objekt Jasna ob istoimenskem jezeru, izredna poslovna priložnost pa se ponuja tudi v idilični vasici Rateče.

počitniški objekt Rateče
počitniški objekt RatečeFOTO: nepremicnine.net

 Kranjska Gora poleg Bleda in Bohinja velja za izredno priljubljeno turistično destinacijo na območju severozahodne Slovenije. O tem priča dejstvo, da ji obiskovalci ostajajo zvesti tako v zimski kot v letni sezoni. Na eni najbolj prepoznavnih lokacij, ki se ponaša z unikatno veduto in se nahaja tik ob jezeru Jasna, pa je v novi podobi znova zaživel tudi istoimenski objekt, ki mu poleg prestižnih apartmajev, mikropivovarne in gostinskega obrata pripadajo tudi številne posodobitve zunanjosti, kot so zimska plavajoča savna in alpska plaža z večnamensko zunanjo ploščadjo. Glede na atraktivnost lokacije smo na spletnem portalu nepremicnine.net preverili, kakšna je ponudba nepremičnin v bližini, ki imajo potencial tudi za razvoj turistične dejavnosti.  

PREBERI ŠE
Sodobne novogradnje: koliko boste zanje odšteli?

PREBERI ŠE
Nakup hiše preko javne dražbe že za 13 tisočakov

V idilični alpski vasici Rateče, le streljaj oddaljeni od Kranjske Gore, je tako trenutno naprodaj počitniški objekt, v velikosti 555,6 kvadratnega metra in 253 m2 pripadajočega zemljišča.

Zunanjost počitniškega objekta v Ratečah
Zunanjost počitniškega objekta v RatečahFOTO: nepremicnine.net

Apartmajska hiša sestoji iz šestih ločenih bivalnih enot, ki so razporejene v treh etažah. Sodobna zasnova počitniškega objekta, ki je bil zgrajen leta 2016, ponuja tudi vrsto skupnih prostorov, ki so na voljo tako gostom kakor tudi drugim obiskovalcem. Večnamenski skupni prostor znotraj objekta je namreč na voljo kot sejna soba, primerna tako za družabne kot poslovne dogodke. Vsaki apartmajski enoti pripada parkirno mesto v polkletni etaži znotraj objekta, če gre za večje število vozil, pa je v bližini možno tudi brezplačno parkiranje na javnih površinah. Več fotografij, znižano ceno in ostale podrobnosti ponudbe preverite TUKAJ

Notranjost počitniškega objekta v Ratečah.
Notranjost počitniškega objekta v Ratečah.FOTO: nepremicnine.net

PREBERI ŠE
Vlaganje v nepremičnino se ne konča z nakupom!

KOMENTARJI (0)
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
PRIJAVI KOMENTARPravila za objavo komentarjev
PREKLIČI