NEPREMIČNINE

Javna dražba: naprodaj stanovanje za 5000 evrov. Preverite, kje!

Natisni1
Kdor je trenutno v fazi iskanja primernega doma zase ali za svojo družino, pa mu finance predstavljajo večji problem, se lahko odloči za nakup tudi preko javne dražbe. Aktualne ponudbe so trenutno izredno zanimive in z nekaj vložka v prenovo je starejše stanovanje lahko vaše že za 5.000 evrov. Preverite ponudbo.

Na spletni strani nepremicnine.net smo preverili aktualno ponudbo javnih dražb, ki lahko predstavljajo izjemno naložbeno priložnost za tiste nekoliko bolj vztrajne.

Najugodnejša ponudba, ki je ta hip na voljo, je 51,7 kvadratnih metrov veliko enosobno stanovanje, ki se nahaja v Radljah ob Dravi, natančneje na Janževskem vrhu. Stanovanjska enota je del večstanovanjske zgradbe, ki ji pripada sorazmeren lastniški delež na skupnih delih in napravah. Objekt je bil zgrajen leta 1850 in je naprodaj po izklicni ceni 5.000 evrov, brez obračunanega davka na promet nepremičnin. Več o ponudbi in samih pogojih dražbe lahko preverite TUKAJ.

javna dražba
javna dražbaFOTO: nepremicnine.net

PREBERI ŠE
To se bo zgodilo, če vsak dan privarčujete 2 evra

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Po nekoliko višji, a še vedno izredno ugodni izklicni ceni, je v Trbovljah naprodaj enosobno stanovanje v izmeri 35,7 kvadratnih metrov. Poleg bivalnega dela mu pripadata še klet v izmeri 2,9 kvadratnih metrov in drvarnica v izmeri 4,4 kvadratne metre (vse skupaj s sorazmernim lastninskim deležem na skupnih delih in napravah). Nepremičnina je potrebna temeljite prenove. Javna dražba poteka v elektronski obliki: prijavo je potrebno oddati najkasneje do 21. marca, do 12. ure. Izklicno ceno in ostale podrobnosti dražbe preverite TUKAJ.

javna dražba
javna dražbaFOTO: nepremicnine.net

V Upravni enoti Ptuj, natančneje na Gorenjskem vrhu v občini Zavrč, preko javne dražbe poteka prodaja samostojnega stanovanjskega objekta v izmeri 75 kvadratnih metrov. Zgrajen je bil leta 1990 in je potreben celovite prenove. Kot dražitelji lahko pristopite preko spletne prijave, ki se zbirajo do 21. marca do 12. ure. Dražba bo potekala pet dni pozneje. Izklicna cena je 8.500 evrov, v katero davek ni vključen. Ostale podrobnosti ponudbe preverite TUKAJ.

javna dražba
javna dražbaFOTO: nepremicnine.net

PREBERI ŠE
Bi radi živeli v mirni soseski? Potem ne zamudite te ponudbe

Še ena zanimiva ponudba je na voljo v Logu pri Hrastniku. Gre za prodajo stanovanja preko javne dražbe, in sicer za garsonjero v velikosti 20,4 m2, ki obsega spalno-bivalni prostor, kopalnico s straniščem ter kletno shrambo. Pozicionirano je v prvem nadstropju večstanovanjskega objekta, zgrajenega leta 1983 in obnovljenega v letih 1997 in 1998. Izklicna cena za nakup znaša 9.500 evrov, pri kateri najmanjši znesek večanja znaša 500 evrov. Dražba bo potekala 1. aprila ob 10.30h, in sicer po načelu "videno – kupljeno". Kdaj bo organiziran ogled nepremičnine in ostale pogoje za sodelovanje na dražbi preverite TUKAJ.

javna dražba
javna dražbaFOTO: nepremicnine.net

Javna dražba za prodajo večjega števila stanovanjskih enot trenutno poteka tudi v Jesenicah, in sicer na naslovu Cesta Franceta prešerna. Najcenejša ponudba je na voljo po izklicni ceni 31.500 evrov (brez davka), za kar dobite enosobno stanovanje v izmeri 29,6 kvadratnih metrov, ki mu pripada kletni prostor v izmeri 6 m2 in zunanje parkirišče v izmeri 13 kvadratnih metrov. Večstanovanjski objekt, katerega del je omenjeno stanovanje, je bil zgrajen leta 2009. K dražbi lahko kot dražitelj pristopite preko elektronske prijave. Te se zbirajo do 21. marca do 12. ure. Vse ostale podrobnosti o ponudbi in začetku dražbe pa preverite TUKAJ.

javna dražba
javna dražbaFOTO: nepremicnine.net

PREBERI ŠE
Stanovanja, ki so naprodaj v znanih ljubljanskih stavbah

KOMENTARJI (1)
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
PRIJAVI KOMENTARPravila za objavo komentarjev
PREKLIČI
MajaS8 13.03.2019, 9:31:36
Zakaj ne napišete tudi zgodb, ki so v ozadju teh dražb? Kako so stanovanja sploh pristala na dražbi. Gre za izjemne stiske ljudi, ki niso mogli plačevati svojih dolgov in so bili vrženi na cesto. Se pravi gradim svojo srečo (kupim poceni stanovanje) na stiski nekoga drugega. Kakšna iluzija ...