NEPREMIČNINE

Nepremičnine na javni dražbi dostopne že za 10.000 evrov

Natisni0
Nakup nepremičnine na javni dražbi je lahko izredno modra naložba, pa naj gre za stanovanje, poslovni prostor ali enodružinski samostojen stanovanjski objekt. Poleg kančka pogajalskih sposobnosti je potrebne tudi nekaj potrpežljivosti, saj ravno zaradi narave prodaje od same odločitve za nakup pa do dejanskega prevzema lahko mine nekoliko več časa. Kakšna je trenutna ponudba javnih dražb na slovenskem nepremičninskem trgu, smo preverili na spletni strani nepremicnine.net.

Najcenejša ponudba, ki je trenutno na voljo, je stanovanjska hiša, ki se nahaja v občini Šentilj, natančneje v Zgornji Velki. Poslopje je veliko 386 kvadratnih metrov, z 858 kvadratnih metrov pripadajočega zemljišča. Stavba je bila zgrajena leta 1980, razporeditev prostorov pa si sledi v dveh etažah. Na javni dražbi, ki bo potekala 12. februarja, bodo tako naprodaj tri parcele, in sicer po izklicni ceni 10.200 evrov, ki se v posameznem koraku zvišuje za 500 evrov. Potencialni kupci morajo dan pred začetkom dražbe poravnati varščino v višini 1.020 evrov. Več fotografij in ostale podrobnosti ponudbe preverite TUKAJ.

javna dražba
javna dražbaFOTO: nepremicnine.net

Za izklicno ceno 25.000 evrov je naprodaj tudi enosobno stanovanje v izmeri 41,7 kvadratnega metra, ki se nahaja v prvem nadstropju večstanovanjske zgradbe v Lovrencu na Pohorju. Zgrajeno je bilo leta 1979 in sestoji iz predprostora, kopalniških prostorov, kuhinje z jedilnico in sobe, z izhodom v ložo. Stanovanju pripada tudi kletni boks. Trenutna izklicna cena je znižana iz 33.000 evrov. Pogoje javne dražbe, ki bo v sredo, 13. februarja in bo potekala po načelu "videno–kupljeno", preverite TUKAJ, kjer si lahko ogledate tudi več fotografij same nepremičnine.

javna dražba
javna dražbaFOTO: nepremicnine.net

PREBERI ŠE
To mesto bo maja začelo zaračunavati vstopnino

Nekoliko manjše stanovanje v izmeri 36,05 kvadratnega metra, je preko javne dražbe na voljo v Kranju. Garsonjera, ki se nahaja v drugem nadstropju, je del večstanovanjskega objekta, ki je bil zgrajen leta 1957. Stanovanje je naprodaj po izklicni ceni 48.000 evrov. Vse podrobnosti dražbe in več fotografij izbrane ponudbe lahko preverite TUKAJ.

javna dražba
javna dražbaFOTO: nepremicnine.net

Nekaj minut iz centra Celja je na voljo stanovanjski objekt, ki se prodaja kot polovica dvostanovanjskega objekta (dvojčka). Objekt v izmeri 163 kvadratnih metrov je zasnovan kot medetažna zgradba, s kletjo in pripadajoča garažo ter tremi etažami. Umeščen je na zemljišče v skupni izmeri 444 kvadratnih metrov. Zgrajen je bil leta 1962, obnova strehe je sledila leta 1978, leta 2010 pa je bilo zamenjano celotno inštalacijsko omrežje in vgrajena nova okna. Objekt je naprodaj po izklicni ceni 106.470 evrov. Pogoje za sodelovanje na dražbi, višino varščine, ki je pogoj za pristop in več fotografij objekta preverite TUKAJ.

javna dražba
javna dražbaFOTO: nepremicnine.net

PREBERI ŠE
Sodobne novogradnje: koliko boste zanje odšteli?

V Mariboru se preko javne dražbe trenutno prodaja trisobno stanovanje, ki se nahaja na Majeričevi ulici. Veliko je 57,1 kvadratnega metra in obsega predprostor, hodnik, kopalnico s straniščem, spalnico, otroško sobo, kuhinjo, jedilnico z dnevno sobo in ložo. Stanovanju pripada tudi klet. Večstanovanjski objekt, kjer se nahaja omenjena stanovanjska enota, je bil zgrajen leta 1964 in obnovljen leta 2013. Vsi priključki vključno z daljinskim ogrevanjem so urejeni. Izklicna cena za nakup nepremičnine znaša 58.000 evrov. Kako pristopite k dražbi ter kdaj in kje se bo izvajala, preverite TUKAJ.

javna dražba
javna dražbaFOTO: nepremicnine.net

Preko javne dražbe se prodaja dvosobno stanovanje v Ljubljani. Stanovanjski objekt, katerega del je tudi 63,1 m2 velika stanovanjska enota, se nahaja v Šiški in je bil zgrajen leta 1966. Naprodaj je po izklicni ceni 149.000 evrov.  Podrobnosti dražbe preverite TUKAJ.

javna dražba
javna dražbaFOTO: nepremicnine.net

PREBERI ŠE
Ste najemnik? To morate vedeti!

KOMENTARJI (0)
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
PRIJAVI KOMENTARPravila za objavo komentarjev
PREKLIČI