NEPREMIČNINE

Prelepe in zelo poceni hiške

Natisni0
"Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi, te znova želi!" O lepotah Gorenjske je prepeval že Avsenik in vsak od nas, ki je že kdaj raziskoval neokrnjeno naravo tega slovenskega kotička, obdanega z gorami, se tja vedno znova vrača. Kako pa na širšem območju kaže s ponudbo nepremičnin, natančneje s počitniškimi objekti?

Trenutno na trgu ni ravno veliko ponudbe, razveseljivo dejstvo pa je, da so objekti, ki so na voljo za prodajo, večinoma v dobrem stanju, se nahajajo na mirnih in sončnih lokacijah, nekateri celo v neposredni bližini smučišč. Za najugodneje ovrednoten objekt boste odšteli 28.000 evrov, najdražja ponudba pa dosega vrednost 350.000 evrov. 

Tokrat smo se pri iskanju osredotočili na tiste bolj dostopne različice (do 100.000 evrov), ki jih lahko preverite v nadaljevanju. 

Na desnem bregu Save, v naselju Lancovo, je naprodaj lesena brunarica, v izmeri 30 kvadratnih metrov. Zgrajena je bila leta 2003 in stoji na 1082 kvadratnih metrih zemljišča, na platoju nekdanje tovorne žičnice na Jelovico. Objekt se nahaja na približno 1030 metrov nadmorske višine in ima urejen dostop do parcele. Kar se tiče notranjosti objekta, jo je treba še dokončati. Podrobnosti ponudbe preverite TUKAJ

vikend na Gorenjskem
vikend na GorenjskemFOTO: nepremicnine.net

V Zgornji Sorici (občina Železniki) lahko kupite leta 2008 adaptiran vikend, velik 64 kvadratnih metrov. Pripada mu 300 m2 urejenega zemjišča, na voljo pa je za 40.000 evrov. Več fotografij in dodatne podrobnosti preverite TUKAJ.  

vikend na Gorenjskem
vikend na GorenjskemFOTO: nepremicnine.net

PREBERI ŠE
Toliko boste v Ljubljani odšteli za sobo!

Lepa priložnost za ljubitelje neokrnjene narave se ponuja v bohinjski občini. Dva kilometra stran od Bohinjske Bistrice, nad vasjo Brod, je na 845 kvadranih metrov velikem zemljišču naprodaj vikend v izmeri 25 m2, ki leži na izredno sončnem območju. Do podkletenega objekta z nadstreškom je urejen ostop po asfaltirani cesti, na parceli je urejen tudi priključek za vodo. Ceno in ostale podrobnosti ponudbe preverite TUKAJ

vikend na Gorenjskem
vikend na GorenjskemFOTO: nepremicnine.net

V Javorniškem Rovtu, v upravni enoti Jesenice, je za 64.900 evov na voljo prostoren bivalni vikend v izmeri 54 kvadratnih metrov. Zgrarajen je bil leta 1980 in obnovjen leta 2007. Odlikujeta ga sončna lega in 170 kvaratnih metrov pripadajočega zemljišča, do katerega je urejena makadamska pot. Posest se nahaja na mirni lokaciji v osrčju Karavank in je odlična izhodiščna točka za številne planinske destinacije. Več fotografij in dodatne podrobnosti preverite TUKAJ.

vikend na Gorenjskem
vikend na GorenjskemFOTO: nepremicnine.net

V upravni enoti Jesenice na novega lastnika čaka še en počitniški objekt. Leži v neposredni bližini pohodniških poti v Planini pod Golico, na 588 kvadratnih metrih urejenega zemljišča. Okolica je urejena in zasajena z drevjem. Neto tlorisna površina objekta je 58 m2, od tega 48 kvadratov uporabnih površin. Obsega urejeno kuhinjo, dnevno sobo, sanitarije in dve spalnici. Urejen je priključek za elektriko in telefon, kurjava pa je na centralno ogrevanje. Ceno ponudbe in ostale podrobnosti preverite TUKAJ

vikend na Gorenjskem
vikend na GorenjskemFOTO: nepremicnine.net

PREBERI ŠE
Hiše v okolici Ljubljane prodajajo za nizke zneske

Za 98.000 evrov je v Podljubelju na voljo sodobno opremljena počitniška hiška v velikosti 40 kvadratnih metrov. Leži na 191 m2 velikem pripadajočem zemljišču sredi neokrnjene narave. Do objekta vodi kolovozna pot, ki se odcepi od javne makadamske ceste. Kar se tiče razporeditve notranjosti, se v pritličju nahajajo bivalni prostori, ki so kakovostno izdelani in sodobno opremljeni, vključno z moderno kopalnico in lastno savno. V mansardnem delu se nahajajo spalni prostori z balkonom. Več podrobnosti o ponudbi lahko preverite TUKAJ

vikend na Gorenjskem
vikend na GorenjskemFOTO: nepremicnine.net

 

KOMENTARJI (0)
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
PRIJAVI KOMENTAR Pravila za objavo komentarjev
PREKLIČI